Trendystyle.net | Fashion trends | Voorgenieten van de zomer(mode) met Just Cavalli

Voorgenieten van de zomer(mode) met Just Cavalli

Het is het moment van de reclame campagnes van de modehuizen. De nieuwste beelden worden …

just-cavalli-zomer-2015-02

Het is het moment van de reclame campagnes van de modehuizen. De nieuwste beelden worden ‘vrijgegeven’. Er is steeds meer te doen rond deze campagnes. Vroeger verschenen ze op een bepaald moment in de tijdschriften of als bill boards aan de muren, maar nu bouwen de maisons er een hele hype omheen, compleet met video’s van de ‘making of’ en backstage beelden.

En steeds vaker gaat het meer om de personages die de nieuwe collectie op de foto’s dragen dan om de kleding zelf. De modehuizen trekken de DUURSTE TOPMODELLEN aan of – en dat is de trend – betalen grif geld voor CELEBRITIES, POPSTERREN en ‘DOCHTERS VAN…’ (no comment ).

We gaan dit seizoen weer heel veel zien! We trakteren je alvast op de reclame campagne van Just Cavalli voor lente en zomer 2015. De mood is jaren ’70, de inspiratie het muziekfestival Coachella. Voor deze campagne heeft Cavalli het zonnige Californië opgezocht.

De collectie staat, net zoals de mood, helemaal in de jaren ’70. Het is dé trend voor het komende seizoen. Bereid je maar alvast voor op microfantasieën, denim, broeken met uitlopende pijpen, lange jurken, franjes en veel kleur!

Natuurlijk wil je ook wat meer weten over de ‘hoofdrolspelers’ in deze reclame campagne. Cavalli koos, net zoals veel andere modehuizen, niet voor klassieke fashion modellen. Op de beelden zie je de Franse zangeres SOKO (blond), de ‘gemillimeterde’ CUBA TORNADO SCOTT, dochter van (daar heb je het weer!) (Sir) Ridgley Scott, Brits fotograaf, filmregisseur en filmproducent, bekend om zijn grootste Hollywood actiefilms en GREG MOORE (ons is niet helemaal duidelijk wie deze jongeman dan wel mag zijn, behalve dat hij dezelfde naam heeft als een wijlen autocoureur).

Maar wat maakt het ook eigenlijk uit wie er op de foto’s te zien is. Geniet van deze warme beelden, droom weg bij deze mode! Doe ideeën op. Daar gaat het om!

just-cavalli-zomer-2015-01just-cavalli-zomer-2015-03just-cavalli-zomer-2015-04just-cavalli-zomer-2015-05

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE