Vlechten zijn hip. 15 Vlecht kapsels die jouw dag (en look) maken!

15 Vlecht kapsels die je dag in één keer goed maken. 15 Vlecht ideeën die een bad hair day omturnen in één van je meest glorieuze dagen van de week. 15 Hippe, romantische en coole kapsels kapselfoto’s. Vlecht erop los!

Vervolg van pagina 2

Vlecht kapsel 11: design vlecht kapsel

15 Vlechtkapsels. Design vlecht kapsel met vlecht als 'kroontje'
15 Vlechtkapsels. Design vlecht kapsel met vlecht als ‘kroontje’. Fashion Show: Antonio Marras

Dit kapsel ziet er ingewikkeld uit maar is vrij eenvoudig na te doen. Je maakt een zijstaart, vlecht ‘m en legt ‘m dan over je hoofd naar de andere kant. So easy!

Vlecht kapsel 12: twee zijvlechtjes

15 Vlechtkapsels. Vlecht kapsel 12: twee zijvlechtjes.
15 Vlechtkapsels. Vlecht kapsel 12: twee zijvlechtjes. Jo No Fui

Hier op de redactie zijn we dol op dit kapsel! Het is zo gemakkelijk na te doen en ziet er echt heel mooi uit. Vergeet niet om je haar achter op je hoofd een beetje te touperen zodat het mooi opbolt. Dit vlechtkapsel is een ideale uitkomst voor dagen waarop je haar even niet wil. Het is ook een kapsel waardoor je weer zin krijgt om je lange, fladderige jurk uit de kast te halen.

Vlecht kapsel 13: ingevlochten kapsel

15 Vlechtkapsels. Ingevlochten kapsel
15 Vlechtkapsels. Ingevlochten kapsel. Fashion Show: Sportmax
15 Vlechtkapsels. Ingevlochten kapsel
15 Vlechtkapsels. Ingevlochten kapsel. Fashion Show: Sportmax

Dit kapsel is supermooi maar niet gemakkelijk! Petje af als het je lukt om het na te doen (hier moet de handige vriendin er waarschijnlijk weer aan te pas komen). Het geheim zit ‘m vooral in het goed opdelen van je haar in verschillende haarsecties. Wat rode lippenstift en een beetje eyeliner en je ziet er echt fantastisch uit.

Vlecht kapsel 14: romantisch vlechtkapseltje

15 Vlechtkapsels. Romantisch vlechtkapseltje.
15 Vlechtkapsels. Romantisch vlechtkapseltje. Fashion Show: Valentin Yudashkin

Vlechtkapsels hoeven echt niet altijd heel netjes en strak eruit te zien. Het kan juist heel mooi zijn om het wat piekerig of, zoals op deze foto, rommelig te maken. Steile piekjes hier en daar maken het modern, een rommelig effect maakt je vlechtkapsel romantisch! ’t Is maar in wat voor een mood je bent.

Vlecht kapsel 15: hippy kapsel met vlechtjes

15 Vlechtkapsels: hippy kapsel met vlechtjes 
15 Vlechtkapsels: hippy kapsel met vlechtjes. Fashion Show: Roberto Cavalli

Dit is laatste vlechtkapsel uit deze fotoserie en ook hier kom je heel goed mee weg. Ook dit kapsel is weer vrij eenvoudig te maken. Een super idee voor een popconcert of een avondje stappen!

Klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina’s!

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE

Send this to a friend