Trend alert: jassen over elkaar

Modetrend 2016
Trend alert: jassen over elkaar, Diesel Black Gold herfst winter 2016 2017, ph. Mauro Pilotto

Koop je altijd ‘medium‘, zie je jezelf als ‘large‘ of houd je vast aan ‘small‘? Deze winter mag je voor je winterjas qua maat niet op de automatische piloot afgaan, maar bedenk je eerst HOE je de jas wilt gaan dragen.

Want laag over laag is een dominerende trend voor herfst en winter 2016 2017 en dat geldt ook voor winterjassen en -jacks. Je draagt ze over elkaar. Heerlijk warm en trendy.

Dat betekent natuurlijk wel dat je, voordat je tot kopen overgaat, even goed nadenkt over het gebruik van een jas of jack. Wordt het een boven- of onderlaag? Wat gaat er verder nog onder? Probeer meerdere maten voordat je beslist.

Bovendien is het deze winter supercool om oversize kleding te dragen. XXXXXL is de trend. Jassen, jacks maar ook truien en vesten mogen best een paar maatjes te groot zijn, met van die lange bungelende mouwen, alsof je in de garderobe van je pappie hebt geneusd.

Alles bij elkaar mag je deze winter dus best wel even kijken bij grotere maatjes  dan je gewoonlijk draagt.

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE