Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Topmodel Ruth Bell. Haar rattenkopje bracht succes

Topmodel Ruth Bell. Haar rattenkopje bracht succes

Ruth Bell is cool, boyish, elfachtig, strong, punk. De look van Brits topmodel Ruth Bell …

ruth-bell-03
Ruth Bell, ph. Charlotte Mesman

Ruth Bell is cool, boyish, elfachtig, strong, punk. De look van Brits topmodel Ruth Bell worden op allerlei manieren geprezen maar wat haar bijzonder maakt, is haar rattenkopje. Voor een Alexander McQueen campagne moesten haar lange blonde lokken eraf en dat was meteen haar ticket naar de top. Nu wil iedereen haar fot ografen.

De succes story van Ruth Bell is een authentiek fabeltje. Ruth en haar tweelingzusje May werden, zo gaat het verhaal, tijdens een vakantie in Parijs ontdekt en beide meisjes Bell begaven zich op het pad van een internationale modellencarrière.

Samen poseerden de tweelingen, als twee lieflijke bohémien prinsesjes, voor de reclamecampagne van Topshop. Totdat het modehuis McQueen Ruths haar rigoureus afscheer. Een fantastische zet, bleek achteraf. Ruth is momenteel razend populair in de modewereld.

Overigens lijkt het topmodel haar lange blonde lokken niet te missen. Moeder Bell zou de meisjes toen ze nog klein waren altijd verschillend hebben gekleed. Daarbij was May het ‘meisje’ en Ruth de ’tomboy’.

Wij ontmoetten Ruth Bell tijdens de Milan Fashion Week bij Etro en Max Mara en de girl heeft echt iets unieks, ook al is ze niet meer de enige op de catwalks met een buzz cut. Andere ’toppers’ met kort geschoren haar van het moment zijn Kris Gottschalk en Tamy Glauser.

De vereisten voor een geslaagde rattenkopjeslook zijn regelmatig gelaatstrekken en een mooi gevormd hoofd. Heb je dat allemaal, dan mag je je er wat ons betreft best aan wagen, al blijft het wel een heel gewaagde look.

Overigens zijn we best benieuwd naar wat jullie ervan vinden? Zou jij voor zo’n rattenkopje gaan?

ruth-bell-04
Ruth Bell, ph. Charlotte Mesman
ruth-bell-02
Ruth Bell backstage Max Mara herfst winter 2016 2017, ph. Mauro Pilotto
ruth-bell-01
Ruth Bell backstage bij Etro herfst winter 2016 2017, ph. Charlotte Mesman

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE