Trendystyle.net | Fashion trends | Fashion trends lente zomer 2019 | Tassentrends lente zomer 2019. De allernieuwste tassen zijn FUN!

Tassentrends lente zomer 2019. De allernieuwste tassen zijn FUN!

Een tas is een serieus ding. Een tas is een modeaccessoire dat je elke dag vergezelt. Je ziet je tas waarschijnlijk meer dan je partner! Dit zijn de tassentrends voor lente zomer 2019.

Tassentrends lente zomer 2019
Tassentrends lente zomer 2019. Fashion show: Fendi

Een tas is een serieus ding. Een tas is een modeaccessoire dat je elke dag vergezelt. Je ziet je tas waarschijnlijk meer dan je partner! Maar een tas mag tegenwoordig ook speels zijn, grappig, creatief, fantasievol. Dit zijn de tassentrends voor lente zomer 2019.

Fun bags!

De allernieuwste tassen zijn fun! Ze zijn creatief, gek, grappig, stoer, misschien zelfs stout. The sky is the limit! De tijden van gladde, klassieke en superchique tassen lijken voorbij (hier en daar zien we ze gelukkig nog wel).

Tassentrends lente zomer 2019
Tassentrends lente zomer 2019. Fashion show: Moschino. Foto: Mauro Pilotto

Double bags

Het concept ‘double bags’, de dubbele tas, krijgt dit seizoen een wel heel bijzondere betekenis met deze tas (tassen) van Chanel.

Tassentrends lente zomer 2019
Tassentrends lente zomer 2019. Fashion show: Chanel

Ronde tassen

Ronde tassen zijn al een tijdlang een trend, maar voor lente zomer 2019 worden ze driedimensionaal: van rond en plat worden ze… rond als de aardbol!

Tassentrends lente zomer 2019
Tassentrends lente zomer 2019. Fashion show: Anteprima. Foto: Mauro Pilotto

Koffertassen

Geen trend zonder tegentrend. Aan de ene kant zien we tassen als ballen, aan andere kant vierkante en rechthoekige tassen in de vorm van koffertjes.

Logomania

Van die logomania zijn we voorlopig nog niet verlost. De mode is één en al logo’s en die zien we ook op de tassen terug.

Tassentrends lente zomer 2019
Tassentrends lente zomer 2019. Fashion show: Fendi

Weekendtassen

Je hebt er vast eentje in je kast staan. Ik in ieder geval wel. Zo’n weekendtas. Altijd handig voor een nachtje in een hotel, bij vrienden, bij je ouders. Voor lente zomer 2019 is dit model weer hot, maar dan wel helemaal opgeleukt, met allerlei kleine tasjes eraan, en een leuke print natuurlijk.

Tassentrends lente zomer 2019
Tassentrends lente zomer 2019. Fashion show: Etro. Foto: Mauro Pilotto

Buideltassen

Buideltassen met van die aanrijgsnoeren blijven steeds meer weer terugkomen. Ook dit seizoen doen ze mee!

Tassentrends lente zomer 2019
Tassentrends lente zomer 2019. Fashion show: Gabriele Colangelo. Foto: Mauro Pilotto

Heuptassen & Co.

Ze blijven een supertrend, al die heuptassen in jaren ’90 stijl. Inmiddels zijn ze overal, in alle mogelijke uitvoeringen en maten. Minitasjes aan smalle ceintuurtjes, fanny packs, complete tassen van fiks formaat die je met een stoere riem rond je middel draagt.

Minuscuul

Klein, kleiner, kleinst. Wat je er in hemelsnaam in stopt, weet ik niet, maar het staat leuk! En dus gaan we ook dit seizoen weer voor deze minuscule tasjes.

Tassentrends lente zomer 2019
Tassentrends lente zomer 2019. Fashion show: Giambattista Valli. Foto: Mauro Pilotto

Ton sur ton

Opeens is het ’ton sur ton’ (wie kent deze uitdrukking nog) weer terug. Mix and Match verdwijnt naar de achtergrond. Match is het nieuwe key word.

Tassentrends lente zomer 2019
Tassentrends lente zomer 2019. Fashion show: Blumarine. Foto: Mauro Pilotto
Tassentrends lente zomer 2019
Tassentrends lente zomer 2019. Fashion show: Moschino. Foto: Mauro Pilotto

Veel tassenplezier!

Door: Charlotte Mesman

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE