Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Super-shampoo (uit Korea) gevonden!

Super-shampoo (uit Korea) gevonden!

In Azië is Korea het op dit moment helemaal. Zelfs Japan (voorheen dé trendsetter) kijkt …

kerasys-shampoo02 kerasys-shampoo03 kerasys-shampoo04 kerasys-shampoo05 kerasys-shampoo06 kerasys-shampoo07In Azië is Korea het op dit moment helemaal. Zelfs Japan (voorheen dé trendsetter) kijkt nu naar wat er in Korea gebeurt. Korea loopt voorop als het om plastische chirurgie gaat en de Koreaanse beautyproducten gaan als een trein. Als ik in Azië ben, kijk ik in de supermarkt altijd even bij de Koreaanse producten. En nu heb ik toch een supershampoo ontdekt: Kerasys Nature Clinic System. De conditioner is verder helemaal het einde. Op internet las ik er heel enthousiaste verhalen over, uit Azië maar ook uit Amerika. Ik ben het er helemaal mee eens en kon niet laten om jullie mijn ‘nieuwe’ haar te showen! Overkomt het jullie ook wel eens dat jullie een beautyproduct vinden dat helemaal een schot in de roos is?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE