Super-shampoo (uit Korea) gevonden!

kerasys-shampoo02 kerasys-shampoo03 kerasys-shampoo04 kerasys-shampoo05 kerasys-shampoo06 kerasys-shampoo07In Azië is Korea het op dit moment helemaal. Zelfs Japan (voorheen dé trendsetter) kijkt nu naar wat er in Korea gebeurt. Korea loopt voorop als het om plastische chirurgie gaat en de Koreaanse beautyproducten gaan als een trein. Als ik in Azië ben, kijk ik in de supermarkt altijd even bij de Koreaanse producten. En nu heb ik toch een supershampoo ontdekt: Kerasys Nature Clinic System. De conditioner is verder helemaal het einde. Op internet las ik er heel enthousiaste verhalen over, uit Azië maar ook uit Amerika. Ik ben het er helemaal mee eens en kon niet laten om jullie mijn ‘nieuwe’ haar te showen! Overkomt het jullie ook wel eens dat jullie een beautyproduct vinden dat helemaal een schot in de roos is?

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

2 gedachten over “Super-shampoo (uit Korea) gevonden!”

  1. Ja, ik heb algen ontdekt, om te eten. Schijnt erg goed te zijn voor je huid; werkt van binnenuit, maar alleen op langer termijn. Dus echt resultaat moet nog komen (hoop ik).

  2. Ik geloof ook nooit zo in die wonderproducten. Uiteindelijk komt schoonheid van binnenuit, en ze willen graag verkopen. Maar wie weet is deze shampoo echt wat! Als het echt werkt, komt het vanzelf wel ‘overgewaaid’ hier naar toe.

Reacties zijn gesloten.