Stylen. Inspiratie voor een zonnige zomertafel

Tafel dekken
Zomer! Dek de tafel met zonnige kleuren

Geniet jij ook zo van een mooi gedekte tafel? In de zomer – in de tuin of op het balkon – kun je er met heel eenvoudige dingen al iets heel moois van maken.

Hoe zonnig en natuurlijk ziet je tafel eruit met eco placemats met een grove textuur (van dat papier waar de slager vroeger het vlees in draaide) en pastelkleurige wegwerpservetjes! Gezellig om van te eten en zelfs de ergste aardbeien- of perzikvlek is geen probleem… Houd alles simpel voor dat ‘terug naar de natuur’-gevoel.

De natuurlijke kleur van de placemats en de oranje, pistachegroene en lila servetjes die je voor je gasten hebt gekozen doen het goed op een houten ondergrond. Met tafelkleedjes willen we in de zomer niets te maken hebben. Dat betekent alleen maar wasjes draaien.

Maar het kan wel heel leuk zijn om het tafelblad met een tafelkleedpatroon te beschilderen. Bekijk de foto’s maar eens. Het beige- en taupekleurige blokkenpatroon is met verf gedaan en vormt een snoezige ondergrond voor placemats en servetjes.

Zoals je ziet, heb je verder niet veel meer nodig. Witte borden, een enkel gekleurd bord, een tinnen emmertje met een pastelgroen servetje voor het brood, en vooral veel glaswerk want weerkaatst het zonlicht! En daar kunnen we niet genoeg van krijgen.

Tafel dekken
Zomer! Dek de tafel met zonnige kleuren
Tafel dekken
Zomer! Dek de tafel met zonnige kleuren
Tafel dekken
Zomer! Dek de tafel met zonnige kleuren

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE