Streetstyle zomer 2017. Deze look bewijst dat dierenprints ook heel chic kunnen zijn

Broekpak met dierenprint
Broekpak met dierenprint

Als er één fantasie is waar je gemakkelijk de mist mee kunt ingaan, dan is dat een dierenprint. Dit soort fantasieën kunnen snel ordinair zijn. Maar ze kunnen ook superchic zijn. Dat bewijst deze look die we tijdens de afgelopen Fashion Week in Milaan fotografeerden.

Mode wiskunde :-)
De hoofdregel voor dierenprints is:
• hoe kleiner en verfijnder de print, hoe chiquer de print.
En verder:
• hoe minder contrast, des te minder snel ordinair.
Conclusie:
• de fantasie op de foto valt in allebei de categorieën (de dierenprint is klein en het kleurenverschil tussen bruin en zwart is minimaal) en dus… chic!

Ontdramatiseren
Verder kun je de look ‘ontdramatiseren’ door een dierenprint met een grappig item te combineren, zoals het T-shirt met opdruk op de foto.

Combineren
Een ander leuk detail (en daar kun je zelf ook iets mee) is de combi roze sjaaltje – roze sandaaltjes. Dit soort combinaties kun je eigenlijk bij elke look maken. Je laat een bepaalde kleur terugkomen in verschillende accessoires.

Shockeren
De rode tas voegt nog eens een extra twist aan deze look toe. Het is een onverwacht detail dat maar weer eens laat zien dat de mode geen regels kent en dat je je nergens door hoeft te laten weerhouden. Maak maar eens een gewaagde combi, doe maar eens gek. Het leven is al serieus genoeg :-)

Broekpak met dierenprint
Broekpak met dierenprint
Broekpak met dierenprint
Broekpak met dierenprint

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE