Trendystyle.net | Fashion trends | Streetstyle. Zo draag je donkere kleuren

Streetstyle. Zo draag je donkere kleuren

Draag jij in de winter ook veel zwart en grijs? In dat geval worden de …

Streetstyle
Streetstyle. Zo draag je donkere kleuren

Draag jij in de winter ook veel zwart en grijs? In dat geval worden de proporties van je outfit heel belangrijk. Een donkere outfit kan onbetekenend zijn maar ook heel trendy of juist heel klassiek.

In deze outfit zien we een voorbeeld van juiste proporties. De broek is niet al te wijd en de laarzen eronder hebben een middelhoge hak waardoor de benen langer lijken. De zwarte trui heeft een grote col wat altijd heel ‘cozy’ staat. En het grijze jasje heeft vrij grote ronde schouders wat modern aandoet. Finishing touch is het witte T-shirt. Dit is zo ongeveer het belangrijkste element in deze look want het geeft deze outfit ‘licht’.

Draag je je haar steil, haal er een grote donkere zonnebril bij en je hebt een ingetogen VIP-look in donkere kleuren waar zelfs Gigi Hadid trots op zou zijn!

Streetstyle
Streetstyle. Zo draag je donkere kleuren
Streetstyle. Zo draag je donkere kleuren

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE