Trendystyle.net | Fashion trends | Streetstyle. Een spijkerbroek voor een fashionista look

Streetstyle. Een spijkerbroek voor een fashionista look

Lijkt een fashionista look je iets dat ver van je afstaat? Misschien heb je het …

Spijkerbroek
Streetstyle. Een spijkerbroek voor een fashionista look

Lijkt een fashionista look je iets dat ver van je afstaat? Misschien heb je het mis want met een paar ‘alledaagse’ items als een spijkerbroek en een leren jack plus een paar trendy accessoires kom je een heel eind.

Bekijk de foto’s van dit meisje maar eens. Ze draagt een spijkerbroek met een vrij hoge taille met daarop een simpel rood truitje en een leren jack waarin het rood terugkomt. Op zich niets bijzonders maar dat is nu juist de kunst!

De look heeft ze afgemaakt met spannende accessoires. Allereerst is daar de zonnebril met gele glazen (een trend op dit moment!). De zwarte tas met studs is stoer. De slip-on mocassins zijn van Gucci, maar tegenwoordig vind je dergelijke leren muiltjes ook in goedkopere versies.

Zoals je ziet, is het – zoals altijd – een kunst van handig combineren en hoeft er echt niet veel geld tegenaan. Wat je wel nodig hebt, is smaak en tijd want een dergelijke combinatie vraagt even wat aandacht en paswerk (kijk in je eigen kast voordat je gaat kopen!). Maar dan heb je ook wat. Overigens draagt dit meisje geen make-up. Soms is dat wel zo trendy!

Spijkerbroek
Streetstyle. Een spijkerbroek voor een fashionista look
Spijkerbroek
Streetstyle. Een spijkerbroek voor een fashionista look

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE