Streetstyle. Pyjama party

Streetstyle bij Max Mara
Streetstyle bij Max Mara zomer 2017. Pyjama party

Herinner je je de pyjama-trend van afgelopen zomer? Die trend zet ook deze winter door. Tijdens de Fashion Weeks eind september zagen we opnieuw dames en heren in (quasi)zijde pyjamapakken over straat gaan.

Ook van de winter kun je met zo’n pak dus nog steeds prima voor de dag komen. Je moet de pyjama-look dan wel verder aankleden om de kou te trotseren.

Wij hebben onze gedachten erover laten gaan. Hier een paar ‘anti-bibber’-tips:

  • In plaats van open muiltjes draag je onder je pyjamapak: stoere sneakers, coole enkellaarsjes, veterschoenen met sokjes of open sandaaltjes met gekleurde pantykousen (à la Gucci).
  • Over het pyjamapak draag je een leren jack met daarover een oversize licht gekleurd spijkerjack. Laag over laag is de trend.
  • Alternatief: over het pyjamapak draag je een oversize trui met lage V-hals zodat het pyjamajasje zichtbaar blijft en daarover een wintermantel. Allemaal in kleur natuurlijk.
  • Om de mix (and no match) trend (van bijvoorbeeld Gucci) te volgen, kun je over het pyjama pak ook een nepper van een bontjas in een fancy kleurtje (roze bijvoorbeeld) dragen.

Oké, you get it. Het is allemaal heel bont en kleurig. Fashionista’s durven het aan, maar ook als je een wat klassieker typje bent kun je met deze look experimenteren. Vergeet alle kleur. Kies een pyjamapak in donkerblauw of zwart en draag er klassieke lagen over. Experimenteer!

P.S. Mocht je deze winter wegens gebrek aan licht/warmte je pyjama-pak niet uit de kast halen, bewaar het dan voor komend voorjaar. Een modehuis als Prada borduurde ook voor lente zomer 2017 op deze trend voort – maar dan exotischer, met hooggesloten kraagjes en gekleurde veertjes langs de mouwen.

Streetstyle bij Max Mara
Streetstyle bij Max Mara zomer 2017. Pyjama party
Streetstyle bij Max Mara
Streetstyle bij Max Mara zomer 2017. Pyjama party

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE