Trendystyle.net | Fashion trends | Streetstyle. Pyjama party

Streetstyle. Pyjama party

Herinner je je de pyjama-trend van afgelopen zomer? Die trend zet ook deze winter door. …

Streetstyle bij Max Mara
Streetstyle bij Max Mara zomer 2017. Pyjama party

Herinner je je de pyjama-trend van afgelopen zomer? Die trend zet ook deze winter door. Tijdens de Fashion Weeks eind september zagen we opnieuw dames en heren in (quasi)zijde pyjamapakken over straat gaan.

Ook van de winter kun je met zo’n pak dus nog steeds prima voor de dag komen. Je moet de pyjama-look dan wel verder aankleden om de kou te trotseren.

Wij hebben onze gedachten erover laten gaan. Hier een paar ‘anti-bibber’-tips:

  • In plaats van open muiltjes draag je onder je pyjamapak: stoere sneakers, coole enkellaarsjes, veterschoenen met sokjes of open sandaaltjes met gekleurde pantykousen (à la Gucci).
  • Over het pyjamapak draag je een leren jack met daarover een oversize licht gekleurd spijkerjack. Laag over laag is de trend.
  • Alternatief: over het pyjamapak draag je een oversize trui met lage V-hals zodat het pyjamajasje zichtbaar blijft en daarover een wintermantel. Allemaal in kleur natuurlijk.
  • Om de mix (and no match) trend (van bijvoorbeeld Gucci) te volgen, kun je over het pyjama pak ook een nepper van een bontjas in een fancy kleurtje (roze bijvoorbeeld) dragen.

Oké, you get it. Het is allemaal heel bont en kleurig. Fashionista’s durven het aan, maar ook als je een wat klassieker typje bent kun je met deze look experimenteren. Vergeet alle kleur. Kies een pyjamapak in donkerblauw of zwart en draag er klassieke lagen over. Experimenteer!

P.S. Mocht je deze winter wegens gebrek aan licht/warmte je pyjama-pak niet uit de kast halen, bewaar het dan voor komend voorjaar. Een modehuis als Prada borduurde ook voor lente zomer 2017 op deze trend voort – maar dan exotischer, met hooggesloten kraagjes en gekleurde veertjes langs de mouwen.

Streetstyle bij Max Mara
Streetstyle bij Max Mara zomer 2017. Pyjama party
Streetstyle bij Max Mara
Streetstyle bij Max Mara zomer 2017. Pyjama party

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE