Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Copy the look. Vlechtkapsels tijdens de Paris Fashion Week

Copy the look. Vlechtkapsels tijdens de Paris Fashion Week

Los hangende lokken zijn sexy en we kunnen er geen genoeg van krijgen, maar vlechten …

Vlechtkapsel
Vlechtkapsels tijdens de Paris Fashion Week lente zomer 2017

Los hangende lokken zijn sexy en we kunnen er geen genoeg van krijgen, maar vlechten blijven een goede optie als je eens iets wat anders met je haar wilt doen. Vooral in Parijs wil het modepubliek nog wel eens op een vlechtkapsel terugvallen.

Op deze pagina drie vlechtkapsels waar je eens mee zou kunnen experimenteren.

Wij vinden vooral het kapsel met de drie vlechtjes op de achterhoofd en de knot boven op het hoofd inspirerend. Dit kapsel moet zelf vrij gemakkelijk na te doen zijn. Verdeel het haar op je achterhoofd in drie secties door twee scheidingen te maken. Vlecht de drie secties van onderen naar boven toen en bind het haar dan boven op je hoofd samen.

Je kunt ook een vlecht maken die bij je voorhoofd begint en die je naar achteren toe invlecht. Hiervoor heb je wel wat meer handigheid nodig (of een handige huisgenoot).

Een klassieker en eenvoudiger om na te doen is de zijvlecht die je achter je oor laat beginnen en over je hoofd naar de andere kant brengt.

Het idee is niet om deze kapsels precies na te doen, maar om ermee te experimenteren. Zo kun je het eerste kapsel uitbouwen door niet drie maar veel meer vlechtjes te maken, waardoor het erg heel kunstig gaat uitzien. Blijft er boven op je hoofd niet genoeg haar over voor een knot, probeer dan eens een haarstuk met clip. De mogelijkheden zijn oneindig.

Vlechtkapsel
Vlechtkapsels tijdens de Paris Fashion Week lente zomer 2017
Vlechtkapsel
Vlechtkapsels tijdens de Paris Fashion Week lente zomer 2017
Vlechtkapsel
Vlechtkapsels tijdens de Paris Fashion Week lente zomer 2017

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE