Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends lente zomer 2020 | Streetstyle mode trends zomer 2020. Superlelijke sandalen (met sokken) zijn cool! Wat jij?

Streetstyle mode trends zomer 2020. Superlelijke sandalen (met sokken) zijn cool! Wat jij?

Houd je vast! Superlelijke sandalen zijn terug in de mode. En volgens de allernieuwste trends voor zomer 2020 dragen we ze met sokken!

Streetstyle mode trends zomer 2020. Superlelijke sandalen
Streetstyle mode trends zomer 2020. Superlelijke sandalen. Foto links: Copenhagen Fashion Week. Foto’s rechts: Charlotte Mesman

Misschien heb je het al opgemerkt: Birkenstocks zijn terug in beeld! Je draagt ze naar het strand maar ze doen het net zo goed onder een broekpak of een cocktailjurkje. Zoals altijd spelen de modetrends met contrasten. Volgens de modetrends voor zomer 2020 gaan we platte sandalen zelfs met sokken dragen. De trend is: des te lelijker, des te cooler!

3x Streetstyle looks. 10 Modetrends voor zomer 2020
Streetstyle mode trends zomer 2020. Superlelijke sandalen (met sokken) zijn cool! Foto: Charlotte Mesman

Zoals dat vaak met modetrends gaat, moet je er eerst aan wennen. Zo verging ons het ook. Toen wij vorig jaar zomer tijdens de Men’s Fashion Weeks de heren op sandalen met sokken voorbij zagen schuifelen, moesten we er nog om gniffelen. Nu lopen we er zelf ook zo bij!

Streetstyle mode trends zomer 2020. Superlelijke sandalen
Streetstyle mode trends zomer 2020. Superlelijke sandalen. Foto: Charlotte Mesman

Het begon met de blauw-met-wit gestreepte badslippers van Adidas. Toen werden het Birkenstocks. Daarna superlelijke (en uiterst economische) sandalen van Umbro en nu mag je zelfs met badslippers van de Lidl ten tonele verschijnen. How low can you go? Des te lelijker, des te cooler! We zeiden het al.

Streetstyle mode trends zomer 2020. Superlelijke sandalen
Streetstyle mode trends zomer 2020. Superlelijke sandalen. Foto: Copenhagen Fashion Week

Durf jij het aan? Laat je fantasie gaan! Haal je mooiste jurk uit de kast en draag er de lelijkste badslippers onder die je kunt vinden. Met een paar sokken erin ben je nog hipper. Shockeer je omgeving! Ga voor spannende contrasten. Speel met de mode. Geniet van het leven en neem jezelf vooral niet al te serieus…

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE