Trendystyle.net | Fashion trends | Street style vrouwen herfst 2017. Strepen en dierenprints

Street style vrouwen herfst 2017. Strepen en dierenprints

Street style vrouwen herfst 2017. Tja, strepen. Ze blijven een hit. Almaar weer blijven ze …

Street style vrouwen herfst 2017. Strepen en dierenprints
Street style vrouwen herfst 2017. Strepen en dierenprints, ph. Charlotte Mesman

Street style vrouwen herfst 2017. Tja, strepen. Ze blijven een hit. Almaar weer blijven ze in de mode terugkomen. De afgelopen seizoenen zagen we vooral veel blauwwitte strepen. Van die frisse strepen op katoen die vaak werden opgeleukt door kleurige blommen. Maar er vallen natuurlijk veel meer soorten strepen te bedenken.

Street style vrouwen herfst 2017. Strepen en dierenprints

Street style vrouwen herfst 2017. Strepen en dierenprints
Street style vrouwen herfst 2017. Strepen en dierenprints, ph. Charlotte Mesman

Strepen zijn fantastisch om mee te experimenteren. Het nieuwe aan strepen is dat je ze tegenwoordig heel goed met andere fantasieën mag combineren. Dat was vroeger wel anders. Onze grootmoeders zouden er in hun jeugd nooit aan gedacht hebben om een streep bij bijvoorbeeld een dierenprint te dragen (als ze zich al een dierenprint zouden wagen – maar dat is een ander verhaal).

De combinatie van strepen en dierenprint op deze street style foto is modern en doet uiteindelijk toch nog best heel fris aan door de kraakheldere witte blouse onder de gestreepte trench coat.

Let ook op de mode accessoires. Tassen met kettingen zijn dit seizoen weer trendy (en ze hoeven heus niet van Saint Laurent te zijn om ermee te scoren). Hetzelfde geldt voor de enkellaarsjes. Enkellaarsjes gaan het weer helemaal worden. De rode kleur is in lijn met de trends.

Moraal van het verhaal :-) Schrik niet terug voor een gestreepte trench coat of jas. Natuurlijk kennen we allemaal de regel dat je overjas zo neutraal mogelijk moet zijn ‘omdat die bij elke outfit moet passen’ (ik hoor het mijn moeder nog zeggen), want tegenwoordig mag je werkelijk de meest onmogelijke fantasieën met elkaar combineren.

Geïnteresseerd in streetstyle mode voor de man, klik hier

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE