Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapselfoto's | Volgens de kapseltrends voor 2022 is de statement pony here to stay

Volgens de kapseltrends voor 2022 is de statement pony here to stay

Volgens de kapseltrends voor 2022 zijn statement pony’s een huge trend. Maar het grote publiek lijkt het nog niet echt aan te durven.

Kapseltrends 2022
Kapsels met statement pony’s. Foto ADVERSUS

Je hoeft maar naar de catwalks voor herfst winter 2022 2023 te kijken en je zult het opmerken: pony kapsels zijn opnieuw een trend. Als de fashion modellen – die meestal voor klassiek lang haar gaan – zich eraan wagen, dan is het echt een ding.

Kapseltrends 2022
Kapsels met statement pony’s. Foto ADVERSUS

Ook op de social media en niet te vergeten in de K-pop en beauty wereld (Zuid-Korea is tegenwoordig toonaangevend als het op trends aankomt), zijn statement pony’s aan de orde van de dag.

Opvallend is echter dat het grote publiek er nog niet echt aan lijkt te willen. Ook tijdens de Fashion Weeks zagen we onder het modevolk maar weinig pony kapsels voorbijkomen. Eigenlijk dragen de modejournalisten maar ook top influencers van het kaliber Leonie Hanne en Caroline Daur hun haar nog altijd heel conservatief. Het zijn vaak de wat jongere en meer alternatieve types die voor een statement pony kiezen.

Kapseltrends 2022
Kapsels met statement pony’s. Foto ADVERSUS

Toch hoef je voor een pony echt niet per se piepjong, provocerend of een waaghals te zijn. Als het op pony’s aankomt, is er heel veel mogelijk. Er zijn tal van klassieke pony’s die je op elke leeftijd heel mooi kunt dragen. Sterker nog, ze kunnen heel veel voor je uiterlijk doen (denk maar eens aan het camoufleren van voorhoofdsrimpels).

Kapseltrends 2022
Kapsels met statement pony’s. Foto Charlotte Mesman

Er zijn ook pony’s die veel minder ingrijpend zijn dan je denkt. Bijvoorbeeld gordijntjespony’s maar ook minder volle pony’s waarmee veel minder haar gemoeid is.

Op onze streetstyle foto’s zie je extreme en minder extreme pony kapsels. Misschien dat jij op een dag de stap aandurft.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE