Trendystyle.net | Eerste snapshots shoot. Haar eraf!

Eerste snapshots shoot. Haar eraf!

Vandaag geshoot met Alessio Cristianini van Adversus. Hier alvast een paar snapshots (met mijn mobieltje). …

Vandaag geshoot met Alessio Cristianini van Adversus. Hier alvast een paar snapshots (met mijn mobieltje). De foto’s zijn heel mooi geworden maar het was tijdens de shoot wel even schrikken. De stylist pakte de schaar en zette die zomaar in de voorste lokken van mijn haar. Met één knip van de schaar had ik een pony! Dat was jaren geleden. Ik heb heel lang gespaard om al mijn haar op één lengte te krijgen. Maar ben blij met mijn pony! Deze haarstijl is trouwens weer helemaal aan het terugkomen. Ik zie op dit moment vooral weer veel rechte pony’s. Ook heel kort. Zouden jullie weer zin in een pony krijgen?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE