Trendystyle.net | The Blonde Potato | Shorts met 'punten'

Shorts met 'punten'

Deze foto maakte ik tijdens de Fashion Week Uomo in Milaan (juni 2013) bij Giorgio …

Deze foto maakte ik tijdens de Fashion Week Uomo in Milaan (juni 2013) bij Giorgio Armani en eerlijk gezegd was mij het ‘puntige’ model van het rokje-broekje ontgaan totdat ik deze foto terugzag. Pas nu ik dit modelletje – in een winterse krijtstreep bij Zara – voor mezelf heb gekocht realiseer ik me dat dit model niet helemaal nieuw is. Wie weet van welk merk het model op de foto is? Interesting! Jullie suggesties zijn welkom!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE