Short movie :-)

charlotte-movie
Short movie Hong Kong
charlotte2low
Short movie Hong Kong
charlotte-normal-short2
Short movie Hong Kong

Ik had nooit gedacht ooit nog eens voor de videocamera te staan! Met fotocamera’s ben ik wel bekend maar een video is echt iets heel anders. Tijdens mijn verblijf in Hong Kong heeft Alessio Cristianini van ADVERSUS een ‘short movie’ van de stad met een ‘gastrolletje’ voor mij.

Niet gemakkelijk! Wat doe je in hemelsnaam als er een videocamera op je gericht wordt? Met ‘geposeer’ kom je nergens. Toch is het best een leuke short movie over mijn dagen in Hong Kong geworden.

De video is te zwaar om ‘m in z’n geheel te publiceren, maar ik heb een paar geanimeerde ‘foto’s’ voor je  :-). Eentje van het begin van de short movie waar ik heel ijdel selfies van mezelf maak en eentje van een ongedwongen moment op de Avenue of Stars met uitzicht op Hong Kong Island. Een soort bewegende ansichtkaarten vanuit de andere kant van de wereld : -) Zie het als een grapje! xxx Charlotte

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE