Trendystyle.net | Fashion trends | Topmodellen | Sasha Luss na de catwalk show van Elie Saab

Sasha Luss na de catwalk show van Elie Saab

Topmodel Sasha Luss laat zich niet gemakkelijk fotograferen. Of beter gezegd, ze is superfotogeniek maar …

sasha-luss-elie-saab-01

Topmodel Sasha Luss laat zich niet gemakkelijk fotograferen. Of beter gezegd, ze is superfotogeniek maar gaat er maar al te graag vandoor als er fotografen in zicht komen. Backstage bij Elie Saab in Parijs liet ze gisteren bijna niets van zich zien en nam ze een omweg naar de kleedruimte om de backstage fotografen te ontwijken.

Maar na de catwalk show van Elie Saab moest ze wel door de mensenmassa die zich in Les Tuileries in Parijs had verzameld. En voor haar fans had ze een stralende lach en nam ze alle tijd. Ze zag er ongedwongen, en ja, beeldig uit!

sasha-luss-elie-saab-02 sasha-luss-elie-saab-03 sasha-luss-elie-saab-04 sasha-luss-elie-saab-05 sasha-luss-elie-saab-06 sasha-luss-elie-saab-07 sasha-luss-elie-saab-08 sasha-luss-elie-saab-09

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE