Trendystyle.net | The Blonde Potato | Saint Laurent. Can you hear 'Tidal Wave'?

Saint Laurent. Can you hear 'Tidal Wave'?

Ga maar eens streetstyle shooten in Hong Kong als de metropool net door een zware …

Saint Laurent Hong Kong saint-laurent-hong-kong02Ga maar eens streetstyle shooten in Hong Kong als de metropool net door een zware tyfoon (nummer 8, wat het ook betekent) is geteisterd. Mijn vliegtuig maakte een doorstart en ik kwam via Shenzhen in China uiteindelijk in Hong Kong aan (zie een paar posts terug), maar het was ook niet gemakkelijk om te shooten. Hier zie je mij op het dakterras van LKF (Lan Kwai Fong) Hotel in Central. Er staat enorm veel wind en The Peak, de bergtop op het eiland, is in dikke wolken gehuld. We hadden het niet slechter kunnen treffen. Maar deze sailor’s coat van Saint Laurent voor winter 2013 2014 maakt alles goed! I love it! Perfect gesneden, perfect voor het middenseizoen. Can you hear ‘Tidal Wave’?! (De background muziek voor de show voor SL voor winter 2013 2014?)

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE