Trendystyle.net | The Blonde Potato | Exciting Hong Kong. Make-up shoot

Exciting Hong Kong. Make-up shoot

Hong Kong was intens en vol verrassingen. Zo ontmoetten we in deze fantastische metropool Patrick …

Hong Kong was intens en vol verrassingen. Zo ontmoetten we in deze fantastische metropool Patrick Havegheer uit België, visagist en beauty advisor. Patrick heeft in Milaan heeft gewoond (net zoals ik), voor Versace heeft gewerkt en heeft nu een salon in Hong Kong waar je voor exclusief beauty advies terecht kunt. Het was fantastisch om van het Nederland/Vlaams op het Italiaans en Engels te kunnen overschakelen. Patrick maakte mij – vlak voordat we terug naar het vliegveld gingen – op en we legden de hele sessie stap voor stap vast. Een make-up les waar iedereen iets mee kan! Ik ben superblij met Patricks beauty advies. Binnenkort de hele step-by-step serie op Trendystyle! (Yes, me without make-up voor een before / after shoot op Trendystyle!)

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE