Trendystyle.net | The Blonde Potato | Paasbest: modellen en moderedactrices in het geel

Paasbest: modellen en moderedactrices in het geel

Pasen = ‘geel’ en ‘Paasbest’! Het zijn twee woorden die ik, als we het over …

Pasen = ‘geel’ en ‘Paasbest’! Het zijn twee woorden die ik, als we het over de mode hebben, met de Paasdagen associeer. Vroeger waren de Paasdagen voor mij altijd een gelegenheid om mijn nieuwe ‘lentekleren’ te dragen. Dagenlang, wekenlang hingen ze op het hangertje op dit feest te wachten (en helaas was het dan vaak te koud om ze te dragen, maar droeg ik ze toch). En wat betreft ‘geel’…. het blijft een Paaskleur bij uitstek. En het is tegenwoordig ook een geliefde modekleur. Op de foto’s hierboven zie je topmodellen als Alana Zimmer en Shu Pei Qin (in de limousine) in het geel. En verder ook moderedactrices als Anna dello Russo (in een gele bontjas van Gucci) en Viviana Volpicella met een gele telefooncover met oortjes (bunny ear iPhone cases by Rabito, een rage in de modewereld en, voorzover ik weet, op dit moment alleen in Azië verkrijgbaar). Dragen jullie in deze dagen geel? Wat vinden jullie van ‘Paasbest’? Wijden jullie deze dagen jullie ‘lentegarderobe’ in?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE