Paas-gadget! So cute ;-)

paasgadget01
Eierdooierscheider

Pasen? Voor mij vaak een teleurstelling. Twee dagen om niet door te komen. Maar het lentegevoel, de lammetjes in de wei, de boterschaapjes, de Paashaas (hahaha) en de  Paaseieren – lekker cliché! – spreken me wel aan. En ik ben helemaal dol op van die kleine leuke dingetjes die ermee te maken hebben. Gisteren vond ik dit gadget in een kookwinkel. Supercute toch? En reuze handig om eierdooiers van het eiwit te scheiden. Kon ik toch niet laten liggen?

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.