Trendystyle.net | Culinair | Paas-gadget! So cute ;-)

Paas-gadget! So cute ;-)

Pasen? Voor mij vaak een teleurstelling. Twee dagen om niet door te komen. Maar het …

paasgadget01
Eierdooierscheider

Pasen? Voor mij vaak een teleurstelling. Twee dagen om niet door te komen. Maar het lentegevoel, de lammetjes in de wei, de boterschaapjes, de Paashaas (hahaha) en de  Paaseieren – lekker cliché! – spreken me wel aan. En ik ben helemaal dol op van die kleine leuke dingetjes die ermee te maken hebben. Gisteren vond ik dit gadget in een kookwinkel. Supercute toch? En reuze handig om eierdooiers van het eiwit te scheiden. Kon ik toch niet laten liggen?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE