Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Op zoek naar de perfecte nude lippenstift? Je tepels kunnen je helpen

Op zoek naar de perfecte nude lippenstift? Je tepels kunnen je helpen

Onlangs werd in het Amerikaanse TV-programma ‘The Doctors’ verkondigd dat de kleur van je tepels …

Lippenstift
Op zoek naar de perfecte nude lippenstift?

Onlangs werd in het Amerikaanse TV-programma ‘The Doctors’ verkondigd dat de kleur van je tepels een goede indicatie is voor de nude kleur van je lippenstift. De tip werd door het publiek behoorlijk lacherig ontvangen en één van de presentatoren – een man – opende spontaan zijn shirt om zijn kleur te checken.

Ben jij nu ook onder je blousje aan het kijken? De verleiding is groot! (Wij konden het niet nalaten!)

Het schijnt inderdaad dat vooral vrouwen met lichte huid wel iets met deze tip kunnen. Maar niet iedereen is het met de dokter in kwestie eens. Zo lijkt de regel met name niet op te gaan voor vrouwen met een getinte huid. Verder wordt er ook tegengeworpen dat de kleur van je tepels mede beïnvloed wordt door hormonen, door temperatuurswisselingen en andere factoren.

In het geval van de zon (ook een factor die invloed heeft op de kleur van die sensuele cirkeltjes) zou de lipstick tip van The Doctors overigens best wel eens kunnen kloppen. Als je topless zont, worden je tepels immers donkerder. Dat zou betekenen dat je aan een donkerdere kleur lippenstift zou moeten. En daar valt wel iets voor te zeggen als je ervan uitgaat dat behalve je lichaam ook je gezicht een zongebruind tintje heeft opgedaan.

Belangrijk is het allemaal niet, maar grappig is het wel. Doe maar met deze tip wat je wilt. Warning: het is misschien niet zo’n goed idee om in de parfumerie de testers op je tepels te proberen!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE