Mode. Ben jij (al) aan de tafelkleedruit? Probeer deze onmogelijke combinaties!

Ruitjesmode zomer 2017
Au Jour Le Jour zomer 2017, photo: courtesy of Au Jour Le Jour

Ik val er als een blok voor, voor al die fris gekleurde ruitenmotiefjes, bedoel ik. Je hebt ze vast al in de winkels zien hangen. Helrood met wit, hemelsblauw met wit, eigeel met wit, frisgroen met wit. Deze tafelkleedruitjes stralen lente uit en hebben een – hoe zal ik het noemen? – kraakheldere air. Zo heerlijk schoongewassen en gestreken. Dat geeft je een blij en herboren gevoel, alsof je de hele wereld aankunt.

De blokkenmotieven voor lente en zomer 2017 komen in een modern en trendy jasje. Vergeet even de sensuele Vichy-ruitjes jurken van Brigitte Bardot. En vergeet ook even de geijkte (maar nog altijd succesvolle) combinatie van ruitjes met spijkergoed. Pak het anders aan: laat je inspireren door de catwalks en leg ‘onmogelijke’ combinaties.

Vooral de fashion show van Au Jour Le Jour geeft een heleboel inspiratie! Zou je er ooit aan gedacht hebben om een ruitjesrok met een bloementuniek te combineren? Of frisse blauwwitte ruitjes met zilverkleurige pailletten? Zou je ooit op het idee gekomen zijn om een zwarte PVC- jurk over een geelwit kort broekpakje te dragen? Nee, nee, dubbel-nee. Ik tenminste niet!

En dat is nu juist het leuke van de mode van nu. Alles kan en alles mag. De laatste jaren zijn er zoveel regels gebroken. Heerlijk! Laatst droeg ik, onder de invloed van Au Jour Le Jour, een ruitjesjasje van een paar seizoenen geleden over een bloemenjurkje en het regende complimentjes (en daar ben ik, zoals iedereen, natuurlijk best wel een beetje gevoelig voor – complimentjes maken je dag goed!). Ik hoop dat jullie van deze foto’s net zoveel ideeën en energie krijgen als ik. Dan komt het met jouw dag ook wel goed!

Ruitjesmode zomer 2017
Au Jour Le Jour zomer 2017, ph. Mauro Pilotto
Ruitjesmode zomer 2017
Au Jour Le Jour zomer 2017, ph. Mauro Pilotto
Ruitjesmode zomer 2017
Au Jour Le Jour zomer 2017, ph. Mauro Pilotto
Ruitjesmode zomer 2017
Au Jour Le Jour zomer 2017, ph. Mauro Pilotto

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE