Trendystyle.net | Fashion trends | Mode. Ben jij (al) aan de tafelkleedruit? Probeer deze onmogelijke combinaties!

Mode. Ben jij (al) aan de tafelkleedruit? Probeer deze onmogelijke combinaties!

Ik val er als een blok voor, voor al die fris gekleurde ruitenmotiefjes, bedoel ik. …

Ruitjesmode zomer 2017
Au Jour Le Jour zomer 2017, photo: courtesy of Au Jour Le Jour

Ik val er als een blok voor, voor al die fris gekleurde ruitenmotiefjes, bedoel ik. Je hebt ze vast al in de winkels zien hangen. Helrood met wit, hemelsblauw met wit, eigeel met wit, frisgroen met wit. Deze tafelkleedruitjes stralen lente uit en hebben een – hoe zal ik het noemen? – kraakheldere air. Zo heerlijk schoongewassen en gestreken. Dat geeft je een blij en herboren gevoel, alsof je de hele wereld aankunt.

De blokkenmotieven voor lente en zomer 2017 komen in een modern en trendy jasje. Vergeet even de sensuele Vichy-ruitjes jurken van Brigitte Bardot. En vergeet ook even de geijkte (maar nog altijd succesvolle) combinatie van ruitjes met spijkergoed. Pak het anders aan: laat je inspireren door de catwalks en leg ‘onmogelijke’ combinaties.

Vooral de fashion show van Au Jour Le Jour geeft een heleboel inspiratie! Zou je er ooit aan gedacht hebben om een ruitjesrok met een bloementuniek te combineren? Of frisse blauwwitte ruitjes met zilverkleurige pailletten? Zou je ooit op het idee gekomen zijn om een zwarte PVC- jurk over een geelwit kort broekpakje te dragen? Nee, nee, dubbel-nee. Ik tenminste niet!

En dat is nu juist het leuke van de mode van nu. Alles kan en alles mag. De laatste jaren zijn er zoveel regels gebroken. Heerlijk! Laatst droeg ik, onder de invloed van Au Jour Le Jour, een ruitjesjasje van een paar seizoenen geleden over een bloemenjurkje en het regende complimentjes (en daar ben ik, zoals iedereen, natuurlijk best wel een beetje gevoelig voor – complimentjes maken je dag goed!). Ik hoop dat jullie van deze foto’s net zoveel ideeën en energie krijgen als ik. Dan komt het met jouw dag ook wel goed!

Ruitjesmode zomer 2017
Au Jour Le Jour zomer 2017, ph. Mauro Pilotto
Ruitjesmode zomer 2017
Au Jour Le Jour zomer 2017, ph. Mauro Pilotto
Ruitjesmode zomer 2017
Au Jour Le Jour zomer 2017, ph. Mauro Pilotto
Ruitjesmode zomer 2017
Au Jour Le Jour zomer 2017, ph. Mauro Pilotto

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE