Home | Fashion trends 2022 | Op weg naar Haider Ackerman… in Parijs

Op weg naar Haider Ackerman… in Parijs

charlotte-paris-fashion-week-zomer-2015-02 charlotte-paris-fashion-week-zomer-2015-03Zaterdagmorgen in Parijs. Een stralende zon. Met Mauro Pilotto, onze fotograaf, was ik al vroeg op pad naar de show van Haider Ackermann in L’Ecole de Medicine. We hadden nog net even de tijd om een paar foto’s te maken :-) Het jurkje dat ik hier draag, is van & Other Stories. Ha, en die laarsjes zijn – zoals men in de modewereld zegt – ‘vintage’ (dus: oud). Ze lopen zo lekker en ik leg hier per dag kilometers af, maar ik had graag een paar andere schoenen onder dit jurkje gezien :-)

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE