Trendystyle.net | Fashion trends | De nieuwste modetrends voor lente en zomer 2019. Trendystyle’s ABC van de mode

De nieuwste modetrends voor lente en zomer 2019. Trendystyle’s ABC van de mode

De allernieuwste modetrends (letterlijk!) op een rijtje. Het is weer tijd voor Trendystyle’s grote mode-ABC. Dit wordt de mode voor lente zomer 2019!

Nieuwste modetrends lente zomer 2019
Nieuwste modetrends lente zomer 2019. Van links naar rechts: Saint Laurent, Chanel, Max Mara, Dior, Alberta Ferretti

Het is weer tijd voor ons grote mode-ABC! We zetten de nieuwste modetrends voor lente zomer 2019 letterlijk voor je op een rijtje. Ons mode-ABC vormt een modegidsje dat je bij je aankopen voor het nieuwe seizoen zal helpen. Maar kijk ook eens in je kast of je daar nog kledingstukken tegenkomt die opeens weer helemaal meedoen. Update je look met nieuw en ‘oud’ (laten we het ‘vintage’ noemen) voor een eigentijdse en vooral ook unieke (zie de letters I en Y) modelook.

De nieuwste modetrends voor lente en zomer 2019 (A tot en met J)

A van Animalier

Animalier prints, dierenprints, blijven we in zomer 2019 zien en dragen. Vooral de slangenprints blijft populair. Ons advies: koop er niet teveel van!

B van Body’s en Bucket Hats

Nieuwste modetrends lente zomer 2019
Nieuwste modetrends lente zomer 2019. De body als top. Fashion Show: Dior. Foto credit: Dior. Klik hier voor meer foto’s van de modecollectie van Dior

De modeshow van Dior stond in het teken van de (ballet)dans, en daarmee is de body terug (ook andere modehuizen showden body’s). Je draagt ‘m als zomertop.
De bucket hat blijft ons ook dit seizoen achtervolgen. Van regenhoed (voor de winter) wordt-ie zonnehoed.

C van Crochet

Nieuwste modetrends lente zomer 2019
Nieuwste modetrends lente zomer 2019. Top met ‘crochet’ mouwen en cargo pants (zie de Utilitly trend). Fashion Show: Alberta Ferretti. Foto credit: Alberta Ferretti

Lange jurken en topjes in opengewerkte stofjes, onder meer crochet, met een knipoog naar de jaren ’70 flaneerden over de catwalks. Dragen!

D van Denim

Denim is in zomer 2019 ook weer van de partij. En de stijl is helemaal Eigthies!

E van Eighties

E van Eighties dus. De jaren ’80 blijven de mode beïnvloeden. De spijkerbroeken hebben hoge tailles. Verder zien we ook in zomer 2019 weer brede schouders, kleine jurkjes en broekpakken met een mannelijke twist.

F van Fantasieën

Geen zomermode zonder fantasieën: grafische fantasieën, bloemenprints, ballen maar vooral ook tie dye (zie de T).

G van Gebleekt

Nieuwste modetrends lente zomer 2019
Nieuwste modetrends lente zomer 2019. Gebleekte denim. Fashion Show: Isabel Marant. Foto: Mauro Pilotto

Gebleekte denim is hot! Lichtblauwe denim is het weer helemaal. Denk aan korte jurkjes in gebleekt denim, aan lichte spijkerbroeken. Wij hebben er zin in!

H van Hoeden

Nieuwste modetrends lente zomer 2019
Nieuwste modetrends lente zomer 2019. Grote hoeden. Fashion Show: Antonio Marras. Foto: Charlotte Mesman

De bucket hat is hot maar op de catwalks showden ook opvallend veel grote hoeden, van het soort waarmee je je gerust bij de paardenrennen in Ascot kunt presenteren.

I van Individualiteit

Individualiteit is al jaren het meest geliefde stokpaardje van ontwerpers, hair stylisten en make-up artists. En ook daarin komt voorlopig geen verandering. Doe wat bij je past!

J van Jumpsuits

Mode is een kwestie van evolutie, zeggen we altijd. Het een gaat langzaam over in het ander. Dat geldt ook voor de jumpsuit. Die doet al jaren mee maar ziet er elk seizoen weer anders uit. In zomer 2019 neemt de jumpsuit de gedaante aan van een échte werkoverall met grote, stoere volumes en grote, vaak opgestikte, zakken.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE