Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Make-up trends | Dit zijn de hotste nageltrends voor zomer 2022

Dit zijn de hotste nageltrends voor zomer 2022

In de nageltrends voor zomer 2022 komen we interessante ontwikkelingen tegen. Allereerst: de nagels worden (flink) langer.

Nagellaktrends zomer 2022
Dit zijn de hotste nageltrends voor zomer 2022. Foto ADVERSUS

De grote nieuwigheid in de nageltrends voor zomer 2022 zit ‘m niet zozeer in de kleur van de nagellakjes maar vooral in de vorm. Laten we maar met de deur in huis vallen: de nagels worden langer en rechter.

Nagellaktrends zomer 2022
Dit zijn de hotste nageltrends voor zomer 2022. Foto Charlotte Mesman

Jarenlang zagen we backstage bij de modeshows en op de front rows keurig nette, natuurlijke en vooral korte nagels, recht met een lichte ronding aan de zijkanten. Voeg daar ook eens natuurlijke nagellakjes aan toe – beige, nude, huidskleur – en je krijgt een überchique look.

Nagellaktrends zomer 2022
Dit zijn de hotste nageltrends voor zomer 2022. Emili Sindlev. Foto ADVERSUS

Maar tegenwoordig mag het wel wat uitbundiger en sexy. Want ja, met de terugkeer van de jaren ’90 (minirokken, crop tops) hangt er iets van een ‘slutty’ mood in de lucht. En soms is dat best wel leuk. We hoeven onszelf niet altijd zo serieus te nemen.

Dit is ook de mood die we in de nageltrends voor zomer 2022 terugzien. De nagels worden langer, we zeiden het al, en zijn vaak recht of in ‘ballerina’-vorm gevijld. Ben je een klassieker type, dan is lang en licht amandelvormig misschien jouw ding.

Nagellaktrends zomer 2022
Dit zijn de hotste nageltrends voor zomer 2022. Foto Charlotte Mesman

Ook de kleuren zijn uitbundig: sinaasappeloranje, aardbeirood, mint, azuur, barbieroze én – een andere topper – tandpasta(Tipp-ex)wit. Rainbow nails mogen ook nog steeds maar dan het liefst in pastels.

Nagellaktrends zomer 2022
Dit zijn de hotste nageltrends voor zomer 2022. Foto Charlotte Mesman

Een andere trend is: matching. Stem je nagellak af op een element in je look, bijvoorbeeld op je schoenen (zie de oranje nagels bij de oranje pumps van Emili Sindlev en de mintgroene nagels bij het mintgroene telefoonhoesje). Dit is superleuk en trendy!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE