Trendystyle.net | Fashion trends | Fashion trends herfst winter 2020 2021 | 7x Must-have mode items voor herfst winter 2020 2021. Onze check list!

7x Must-have mode items voor herfst winter 2020 2021. Onze check list!

Blij met je wintergarderobe? Of heeft-ie nog een boost nodig? Dit zijn de mode must-haves voor herfst winter 2020 2021. Zit jouw droom-item ertussen?

7x Must-have mode items voor herfst winter 2020 2021
7x Must-have mode items voor herfst winter 2020 2021. Onze check list! Modeshow: Jil Sander. Foto: Mauro Pilotto

Heb jij je wintergarderobe op orde? Ben jij blij met de dingen die je in de kast hebt hangen of ontbreekt er nog een ‘power item’, een hebbeding, een absolute must-have volgens de allernieuwste (en allercoolste) modetrends voor herfst winter 2020 2021? Loop onze fashion check list even door:

#1 Power coat

7x Must-have mode items voor herfst winter 2020 2021. Onze check list!
7x Must-have mode items voor herfst winter 2020 2021. Onze check list! Photo: courtesy of Prada

Investeer deze winter in een power coat. Oversize is de trend. Lange, klassieke mantels zijn terug maar ook de (nep)bontjassen zijn niet te versmaden. En wat te denken van puffer coats à la Prada? Wat je ook kiest, ga voor een statement coat. Veroorloof je deze luxe. Basic coats heb je vast nog genoeg.

#2 (Nep)leren broek of rok

(Nep)leer is all over the place: broeken, kokerrokken, jurken, blazers en blouses. Je vindt het dit seizoen allemaal in (nep)leer. Dit soort items zijn toppers: cool, hip, waterproof én altijd onberispelijk (want vlekkenloos en kreukvrij).

#3 Oversize trui of vest

Knitwear is een ultieme modetrend voor winter 2020 2021 en dat komt gelet op het thuiswerken goed uit. Warm, comfortabel en stukken hipper dan je pyjama. Hebben, hebben, hebben!

#4 Knuffelsjaal

7x Must-have mode items voor herfst winter 2020 2021
7x Must-have mode items voor herfst winter 2020 2021. Onze check list! Modeshow: Jil Sander. Foto: Mauro Pilotto

Lang, zacht, gewatteerd, in mohair, in grof gebreide wol. Een knuffelsjaal is een must deze winter! Lief, troostend, trendy!

#5 Statement jurk

7x Must-have mode items voor herfst winter 2020 2021
7x Must-have mode items voor herfst winter 2020 2021. Onze check list! Photo: courtesy of Giada

Deze winter voeren bloemenfantasieën nu eens NIET de boventoon. Hot zijn: lange leren jurken, tricot jurken, mini-jurkjes en paillettenjurken. Let op: effen kleuren zijn dé trend.

#6 Laarzen

Van boots met trackzolen tot hoge laarzen. Van cowboy boots tot kaplaarzen. Laarzen zijn een ultieme must-have.

#7 Franjes

Franjes zijn dé trend en we dragen ze deze winter ook buiten de jaren ’70 context. Denk aan jassen met franjes, tassen met franjes, rokken met franjes… Whatever!

P.S. Is het je opgevallen dat we deze winter opvallend veel lichte kleuren dragen (wellicht in combinatie met een rode statement lip)? Schitterende vanille tinten, lime kleuren, mintgroen, zachtgrijs en delicate leverkleuren? Mooi, mooi, mooi!

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE