Home | Culinair | Muffins met aardbeien yoghurt. Hoe cool is dit?

Muffins met aardbeien yoghurt. Hoe cool is dit?

muffins-aardbeienyoghurt
Muffins met aardbeien yoghurt

Mijn handen jeuken in deze dagen. Ik heb zo’n zin om mooie dingen te fotograferen. Waarom is er geen MODEWEEK? Ik ben er helemaal klaar voor :-) Gelukkig heb ik een ‘uitlaatklep’ in de keuken. Daarin kan ik me uitleven met het bakken van lekkere dingen en vooral het fotograferen ervan. Een paar dagen geleden maakte ik een step by step reportage over tiramisu en vandaag heb ik geëxperimenteerd met muffins met aardbeienyoghurt en bosvruchten. Ze zijn best te eten (al zeg ik het zelf) en ik heb me heerlijk vermaakt met het fotograferen van allerlei still life composities. Kennen jullie dat gevoel ook? Dat je gewoon iets moet maken? Of het nu schrijven, bakken, fotograferen of wat dan ook is? Leuk maar soms ook wel vermoeiend!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE