Mr Jones’ Orphanages. Sooooo cute!

mr-jones-orphanage-bangkok01
Tijdens mijn verblijf in Bangkok ontdekte ik Mr Jones’ Orphanage, een cake- en taartjesshop waar je weer helemaal kind wordt. De shop is in het warenhuis Siam Discovery en is gebouwd als een houten (kinder)trein met coupés.

Overal in de bagagerekken zitten teddy beren. Op een grote tafel in het midden staan de heerlijkste taarten en gebakjes uitgestald. Ik hier nog niets van al dit lekkers geproefd. Ik maakte alleen snel wat foto’s met mijn mobieltje maar ik ga zeker terug. Met mijn fototoestel! Wordt vervolgd (…).

mr-jones-orphanage-bangkok02 mr-jones-orphanage-bangkok03 mr-jones-orphanage-bangkok04

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.