Trendystyle.net | The Blonde Potato | Mr Jones’ Orphanages. Sooooo cute!

Mr Jones’ Orphanages. Sooooo cute!

Tijdens mijn verblijf in Bangkok ontdekte ik Mr Jones’ Orphanage, een cake- en taartjesshop waar …

mr-jones-orphanage-bangkok01
Tijdens mijn verblijf in Bangkok ontdekte ik Mr Jones’ Orphanage, een cake- en taartjesshop waar je weer helemaal kind wordt. De shop is in het warenhuis Siam Discovery en is gebouwd als een houten (kinder)trein met coupés.

Overal in de bagagerekken zitten teddy beren. Op een grote tafel in het midden staan de heerlijkste taarten en gebakjes uitgestald. Ik hier nog niets van al dit lekkers geproefd. Ik maakte alleen snel wat foto’s met mijn mobieltje maar ik ga zeker terug. Met mijn fototoestel! Wordt vervolgd (…).

mr-jones-orphanage-bangkok02 mr-jones-orphanage-bangkok03 mr-jones-orphanage-bangkok04

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE