Trendystyle.net | Fashion trends | Fashion trends herfst winter 2020 2021 | Modetrends najaar 2020. Zachte modekleurtjes voor een soft opening van het nieuwe seizoen

Modetrends najaar 2020. Zachte modekleurtjes voor een soft opening van het nieuwe seizoen

Lila, zandtinten, camel en vooral zachte blauwnuances. Het zijn dé modekleuren voor najaar 2020. Perfect voor een softe, nieuwe start.

Modetrends najaar 2020. Deze zachte modekleurtjes zijn trendy
Modetrends najaar 2020. Deze zachte modekleurtjes zijn trendy. Foto’s van links naar rechts: Prada, Saint Laurent, N21

De modetrends voor herfst 2020 openen het nieuwe seizoen met zachte kleuren. In de nieuwe modecollecties vinden we lieflijke tintjes die perfect zijn voor een softe overgang van de zomer naar het najaar. Want niemand heeft zin om na alle felle en vrolijke zomerkleurtjes al direct te hullen in grijs, zwart en donkerblauw. Toch?

Modetrends najaar 2020. Deze zachte modekleurtjes zijn trendy
Modetrends najaar 2020. Deze zachte modekleurtjes zijn trendy. Photo: courtesy of Hugo Boss

Een topmodekleur voor herfst winter 2020 is lila. We gaan deze modekleur het komende seizoen veel zien en dragen. Deze kleur is vooral heel mooi in combinatie in naturel kleuren. Zo zagen we bij Hugo Boss een slank afkledende lange jas (een andere modetrend die we je alvast signaleren) in het lila met een camelkleurige sjaal.

Modetrends najaar 2020. Deze zachte modekleurtjes zijn trendy
Modetrends najaar 2020. Deze zachte modekleurtjes zijn trendy. Photo: courtesy of Max Mara

Hiermee komen we meteen bij een tweede zachte kleur: camel. Camel en andere natuurlijke kleuren vieren hoogtij. Zandkleuren, tabakskleuren, vanilletinten. Allemaal softe tintjes waar we allemaal blij van worden.

Modetrends najaar 2020. Deze zachte modekleurtjes zijn trendy
Modetrends najaar 2020. Deze zachte modekleurtjes zijn trendy. Photo: courtesy ofPhilosophy by Lorenzo Serafini

Een derde modekleurtje voor de herfst is lichtblauw. Dit kleurtje is letterlijk overal en laat zich ontzettend gemakkelijk dragen. Volgens de allernieuwste modetrends combineren we dit brave kleurtje met stoer zwart of zilver. Contrasten zijn en blijven HOT!

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE