Modetrends lente zomer 2021. Panty’s en sokken zijn terug. Zo draag je ze!

Panty’s en sokken zijn terug. Dat is behoorlijk verrassend voor het zomerseizoen. Volgens de modetrends voor lente zomer 2021 gaan we ze zò dragen!

Modetrends lente zomer 2021. Panty's en sokken
Modetrends lente zomer 2021. Panty’s en sokken. Photo: courtesy of Celine

Nog maar een paar jaar geleden weigerden de fashionista’s om zelfs bij temperaturen onder nul kousen of sokken te dragen. We herinneren ons Fashion Weeks waarin influencers en modejournalisten dapper op sandalen met daarin (ijskoude) voeten door de sneeuw stapten. Die tijden zijn voorbij. De allernieuwste modetrends laten zelfs panty’s en kousen voor het warmste seizoen van het jaar zien. Zo gaan we ze in lente en zomer 2021 dragen.

Pantykousen in pumps en sandalen (!)

Modetrends lente zomer 2021. Panty's en sokken
Modetrends lente zomer 2021. Panty’s en sokken. Photo: courtesy of Max Mara

De pantykousen voor lente zomer 2021 zijn ragfijn. Volgens het Italiaanse modehuis Max Mara dragen we ze onder klassieke rokken en rokbroeken. Max Mara combineert zwarte rokken met zwarte panty’s en lichte rokken (in beige of andere naturel tinten) met lichtgekleurde panty’s: lichtblauw, gebroken wit. Opvallend is ook de roklengte. Die is een paar centimeter boven de knie. Laat dit nu net één van de moeilijkste lengtes zijn. Anti-aging tips: stoor je je aan kninkles (knierimpels) dan is deze modetrend voor lente zomer 2021 dé anti-aging oplossing.

Modetrends lente zomer 2021. Panty's en sokken
Modetrends lente zomer 2021. Panty’s en sokken. Photo: courtesy of Sportmax

Bij Sportmax, de jonge lijn van Max Mara, zagen we dezelfde soort panty’s maar nu werden ze in sandaaltjes gedragen. Deze trend zal niet altijd begrepen worden en vraagt om een beetje lef, maar vind je het leuk, ga er dan voor. Let wel op dat je niet uit je schoenen glijdt! Enkelbandjes zijn in dit geval niet alleen een trend maar ook een must (lees: antislip)!

Witte sportsokken

Hoe lang is het geleden dat je witte sportsokken in niet-sportschoenen droeg? Zeg nu eerlijk: witte sportsokken zijn zò jaren ’80. Maar dan zie je ze bij Celine in Chelsea boots en vind je het opeens weer fantastisch (zo denken wij er althans over)!

Sokken in sandalen

Schoenentrends lente zomer 2021. Deze schoenen kun je nu al aan! Photo: courtesy of Celine
Schoenentrends lente zomer 2021. Deze schoenen kun je nu al aan! Photo: courtesy of Celine
3x Streetstyle looks. 10 Modetrends voor zomer 2020
Modetrends lente zomer 2021. Panty’s en sokken zijn terug. Foto: Charlotte Mesman

Sokken in sandalen blijft een horror-verhaal en toch komt ook deze trend steeds weer terug. Houd je van een beetje shockeren, dan is dit je ding. Een andere combi die wij overigens best grappig vinden, is die van klomp-instappers met sokken. Zo ontzettend verfoeilijk lelijk dat het trendy wordt!

Extreme combinaties sandalen/sokken

Modetrends lente zomer 2021. Panty's en sokken. Photo: courtesy of Stella McCartney
Modetrends lente zomer 2021. Panty’s en sokken. Photo: courtesy of Stella McCartney

Stella McCartney deed er nog een schepje bovenop. Zij presenteerde sandalen met schakelkettingen met halfhoge, zwarte sokken. Om maar te zeggen: alles mag. Eén ding is duidelijk: sokken zijn terug!

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE