Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends zomer 2021 | Modetrends lente zomer 2021. Oversize broeken zijn dé trend. Heerlijk, toch?

Modetrends lente zomer 2021. Oversize broeken zijn dé trend. Heerlijk, toch?

De broekentrends voor lente zomer 2021 zijn… relaxed. Het meest geliefde model is oversize met hoge taille. Comfortabel en stylish.

Modetrends lente zomer 2021. Oversize broeken
Modetrends lente zomer 2021. Oversize broeken. Foto’s van links naar rechts: Louis Vuitton, Dior, Chloé, Max Mara, Fendi

De modetrends voor lente zomer 2021 staan, net zoals de vorige seizoenen, in het teken van oversize volumes. Logisch! Want oversize is comfortabel, en dat is precies wat we in deze tijd nodig hebben. Comfort mode!

Modetrends lente zomer 2021. Oversize broeken
Modetrends lente zomer 2021. Oversize broeken. Modeshow: Fendi. Photo: courtesy of Fendi

Maar oversize is ook ultrachic en cool. Dit geldt vooral voor de broekentrends lente zomer 2021. De trend is: wijd en volumineus met lange broekspijpen die – heel casual – over je schoenen vallen. De taille is hoog, maar ook vrij wijd. Paperbag tailles (aangerimpelde tailles als een papieren zak die je samenknijpt) zijn hot.

Modetrends lente zomer 2021. Oversize broeken
Modetrends lente zomer 2021. Oversize broeken. Modeshow: Louis Vuitton. Photo: courtesy of Louis Vuitton

De mood is ‘workwear’. Juist de ontspannen, casual feeling maakt deze broeken zo waanzinnig cool. Bekijk de catwalk foto’s maar eens. Misschien brengen ze je op nieuwe mode ideeën.

Modetrends lente zomer 2021. Oversize broeken
Modetrends lente zomer 2021. Oversize broeken. Modeshow: Chloé. Photo: courtesy of Chloé

Zie ook de jeans trends voor lente zomer 2021. De spijkerbroeken van Chloé bijvoorbeeld zijn supercool en zetten een trend.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE