Trendystyle.net | Fashion trends | Zo draag je die knuffelige (imitatie)bontjes

Zo draag je die knuffelige (imitatie)bontjes

We haten bont (en jullie vast ook). Maar op imitatiebontjes zijn dol! De nepbontjes van …

Harige winterjassen
Harige winterjassen

We haten bont (en jullie vast ook). Maar op imitatiebontjes zijn dol! De nepbontjes van tegenwoordig zijn van zo’n goede kwaliteit dat ook vakmensen er soms moeite mee hebben om echt van nep te onderscheiden. Er zitten echt juweeltjes onder de neppers!

Het leuke aan (nep)bont is dat het je winterlook flink opfleurt. Dat komt door de beweging die in de haartjes zit en door de grote volumes. Een kort nepbontje geeft je outfit pit.

Het leukste is als je er eentje draagt over een outfit die er op zich helemaal niet bij past! De fashionista’s maken de meest bizarre combinaties en dat maakt het juist heel leuk. Haal er fantasieën bij en leuke accessoires. Trek een paar rode schoenen aan – waarom niet? – en treed de winter stylish tegemoet!

Harige winterjassen
Harige winterjassen

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE