Zo draag je die knuffelige (imitatie)bontjes

Harige winterjassen
Harige winterjassen

We haten bont (en jullie vast ook). Maar op imitatiebontjes zijn dol! De nepbontjes van tegenwoordig zijn van zo’n goede kwaliteit dat ook vakmensen er soms moeite mee hebben om echt van nep te onderscheiden. Er zitten echt juweeltjes onder de neppers!

Het leuke aan (nep)bont is dat het je winterlook flink opfleurt. Dat komt door de beweging die in de haartjes zit en door de grote volumes. Een kort nepbontje geeft je outfit pit.

Het leukste is als je er eentje draagt over een outfit die er op zich helemaal niet bij past! De fashionista’s maken de meest bizarre combinaties en dat maakt het juist heel leuk. Haal er fantasieën bij en leuke accessoires. Trek een paar rode schoenen aan – waarom niet? – en treed de winter stylish tegemoet!

Harige winterjassen
Harige winterjassen

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE

Op dieet? Maak deze fouten niet!

Als je besluit op dieet te gaan, dan is het belangrijk om het goed aan te pakken. Een dieet is geen spelletje. Het gaat om je gezondheid! De media hebben de neiging er luchtig…

GESPONSORDE LINKS