Trendystyle.net | Fashion trends | Modetrends herfst winter 2021 2022 | Modetrends 2022. Good to know: kikkergroene schoenen zijn stylish

Modetrends 2022. Good to know: kikkergroene schoenen zijn stylish

Kleur is dé trend. Van top tot teen. Zelfs de schoenentrends voor 2022 doen eraan mee. Naast wit (eigenlijk geen kleur) gaan we vooral ook groene (!) schoenen dragen.

Modetrends 2022. Good to know: groene schoenen zijn stylish
Modetrends 2022. Good to know: groene schoenen zijn stylish. Foto: Charlotte Mesman

Kleur is een ding. Op dit gebied hebben we de afgelopen jaren alle taboes doorbroken. Je hoeft maar naar de actuele haarkleuren te kijken om een idee te krijgen van wat er tegenwoordig allemaal met kleuren mogelijk is. Kleur is dé trend, van top tot teen. Zelfs de schoenentrends voor 2022 doen mee.

Modetrends 2022. Good to know: groene schoenen zijn stylish
Modetrends 2022. Good to know: groene schoenen zijn stylish. Foto: Charlotte Mesman

Nooit tevoren zagen we op de catwalks en tijdens de Fashion Weeks zo ontzettend veel gekleurde schoenen voorbijkomen. Rood, roze maar vooral ook groene schoenen sierden de outfits van het mode publiek. Smaragdgroen, gifgroen, kikkergroen. Groene schoenen zijn enorm gewild.

De meest populaire groene schoenen zijn übervrouwelijke pumps met spitse neuzen en hoge hakken of flatjes. Deze schoenen kun je overal onder dragen. Onder elke kleur maar ook onder elk type kleding.

Schoenentrends 2022
Good to know: Groene schoenen zijn stylish. Foto: Charlotte Mesman

Schoenen met lange, spitse neuzen doen het bij uitstek goed onder de wijde, oversized broeken zoals we die tegenwoordig dragen omdat de gekleurde neus dan eigenwijs onder de lange broekspijpen uitpiept, maar ze staan net zo mooi onder een kuitlange rok.

Een heel gewaagde combinatie is de groene pump met gekleurde legging zoals we dat tijdens de Fashion Week zagen. Prima als je jong bent maar daarna toch maar niet doen :-)

Qua kleurcombinaties kun je alle kanten op. Je kunt gaan voor contrasterende kleuren voor een color block effect, maar je kunt de kleuren, zoals we dat tegenwoordig steeds vaker doen (oma zou goedkeurend knikken) de kleuren in je outfit op elkaar afstemmen en zelfs voor een geheel monochrome – in dit geval: groene – look gaan.

Modetrends 2022. Good to know: groene schoenen zijn stylish
Modetrends 2022. Good to know: groene schoenen zijn stylish. Foto: Charlotte Mesman

Vind je groene schoenen maar niets, maar heb je toch zin om met deze hoopvolle kleur te experimenteren, kijk dan eens uit naar kikkergroene kledingstukken. Of, als je een klassiek typetje bent, naar items in een wat rustigere kleur groen. Er valt op dit gebied in de modetrends voor winter 2021 2022 genoeg te beleven.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE