Trendystyle.net | Fashion trends | 6x Zomertopjes. Deze modelletjes zijn hot!

6x Zomertopjes. Deze modelletjes zijn hot!

Voor zomer 2016 hebben de modeontwerpers enorm op de topjes gefocust. Het zal je vast …

zomertopjes-01
Strapless is dé trend! Chloé lente zomer 2016, photo: courtesy of Chloé

Voor zomer 2016 hebben de modeontwerpers enorm op de topjes gefocust. Het zal je vast opgevallen zijn als je al wat geshopt hebt. De grote trend is: strapless en dan nog het liefst met een floddertje aan de voor- en achterkant. Een beetje romantisch maar ook wel weer erg stoer op een spijkerbroek of shorts.

Daarnaast zijn ook de crop tops weer heel populair. Als je een paar stalen buikspieren te showen hebt, dan is dit natuurlijk jouw ding.

Een andere opvallende trend is die van de knitwear topjes: kleine gebreide topjes, juist ja, voor de zomer. Het zijn vast de jaren ’70 die hier nog hun invloeden doen gelden. Maar je kunt ze ook op een niet-seventies manier dragen, bijvoorbeeld onder een blazertje of een blouse. Eigenlijk lenen ze zich voor elke look. We zagen ze op de catwalk zelfs gedragen worden OVER blouses en jurken (zie de foto’s hieronder) wat ook een heel leuk en vernieuwend effect geeft.

Een andere inspiratiebron voor de topjes voor zomer 2016 was de underwear: veel topjes lijken op veredelde beha’ s. Underwear wordt (weer) outerwear! Ook hier is de mood vaak eerder lieflijk dan uitgesproken sexy.

Verder zien we ongelooflijk veel witte topjes met strikken, broderie of in andere opengewerkte materialen, met wijde volumes en vaak ontblote schouders. Allemaal stuk voor stuk echte snoepjes. Het wordt moeilijk kiezen!

Tot slot noemen we nog de vele topjes in denim: van licht tot donker, in alle uitvoeringen en moods. Oh, en laten we de topjes met strepen niet vergeten! Het wordt een TOPzomer! Op de foto’s hieronder de hotste modelletjes.

zomertopjes-02
Zo’n floddertop is een MUST voor deze zomer. Salvatore Ferragamo lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto
zomertopjes-03
Romantische topjes in opengewerkte materialen zijn het helemaal. Philosophy by Lorenzo Serafino lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto
zomertopjes-04
Topje of underwear? Alberta Ferretti lente zomer 2016, ph. Charlotte Mesman
zomertopjes-05
Strakke crop top zijn hot (en sexy!). Blugirl lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto
zomertopjes-06
Knitwear topje met jaren ’70 invloeden voor de zomer, Cristiano Burani lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto
zomertopjes-07
Deze zomer mag je je topje ook over een blouse of jurk dragen. Cividini lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE