Models we love: Dilone. De fashion tomboy met kurkentrekkerkrullen

Dilone
Fashion model Dilone na de show van Céline herfst winter 2017 2018, ph. Charlotte Mesman

Fashion model Dilone maakt deel uit van de nieuwe generatie modellen. Ze is nìet beeldschoon, beantwoordt nìet aan het klassieke schoonheidsideaal, maar is wél (super)COOL. Tomboy-achtig cool. Met haar guitige ogen onder dansende kurkentrekkerkrullen heeft Dilone zoiets van IDGAF (I don’t give a… F&^^%ck).

Dilone’s bad girl attitude valt in de smaak. Zozeer dat dit toch wel zeer weinig meisjesachtige model zelfs de Victoria’s Secret Fashion Show heeft gelopen! Samen met Bruno Mars verscheen ze in het hoofdstuk ‘Pink Nation’ – in het roze natuurlijk – op de catwalk van de meest sexy en vrouwelijke fashion show die je kunt bedenken.

Overigens droomde Dilone er niet van om fashion model te worden, maar actrice. Dilone groeide op op Long Island, New York, in een groot Domenicaans gezin met negen broers en zusjes waarmee ze toneelstukjes in elkaar zette en zo ontstond haar passie om te acteren. Maar vooralsnog is het modellenwerk goed genoeg.

Dilone voor Victoria's Secret
Dilone met Bruno Mars voor Victoria’s Secret, photo: courtesy of Victoria’s Secret

Dilone’s carrière maakte een kickstart toen ze in de herenshow van Bottega Veneta (2016) verscheen. Vanaf dat moment wordt ze voor de grootste shows en belangrijke opdrachten geboekt.

Wat vindt Dilone die tijdens de Paris Fashion Week een serie ongelooflijk gekke (en coole) bekken naar onze camera trok terwijl ze zich klaarmaakte om met haar motordriver snel naar de volgende show te gaan, nu zelf van het concept ‘beauty’?

Beauty to me means confidence’, zou het model eens in een interview gezegd hebben. Als je maar zelfverzekerd bent, dan overtuig je de anderen er wel van dat hun idee van schoonheid niet alles is. Nou, daar heeft Dilone ons wel van overtuigd!

Dilone
Fashion model Dilone na de show van Céline herfst winter 2017 2018, ph. Charlotte Mesman
Dilone
Fashion model Dilone backstage bij Philosophy herfst winter 2017 2018, ph. Mauro Pilotto
Dilone
Fashion model Dilone voor Alberta Ferretti herfst winter 2017 2018, ph. Mauro Pilotto
Dilone
Fashion model Dilone voor Stella McCartney herfst winter 2017 2018, ph. Mauro Pilotto

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE