Trendystyle.net | Fashion trends | Modetrends lente zomer 2022 | 3x Rode loper modelooks uit Cannes om je door te laten inspireren

3x Rode loper modelooks uit Cannes om je door te laten inspireren

Ben jij een fashion addict? Dan mag je de rode loper looks van het Cannes Festival 2022 niet missen. We zochten drie looks voor je uit om je door te laten inspireren.

Modetrends 2022
3x Rode loper modelooks uit Cannes. Joanna Kulig in Dior. Photo courtesy of Dior

Het is weer zover: het Cannes Filmfestival is in volle gang. Dat betekent smullen voor de fashion addicts. Want internationale rode lopers zijn tegenwoordig een fantastische vitrine voor de modehuizen. De maisons vechten er zo ongeveer om de actrices, VIPs en influencers te mogen kleden. Het is hét moment om hun prachtigste creaties in de schijnwerpers te zetten. We doen een greep uit de looks van Dior die in Cannes te zien waren.

Modetrends 2022
3x Rode loper modelooks uit Cannes. Riley Keough in Dior Riviera. Photo courtesy of Dior

Bijzonder charmant was de Amerikaanse actrice Riley Keough, kleindochter van Priscilla Presley en Elvis Presley, in een zijden jurk met delicate zwartwitte fantasie van Riviera Dior. Let ook even op Riley’s kapsel met bottleneck bangs: haar gordijntjespony is in een ronde vorm richting de zijkanten van het gezicht geknipt. Iets om mee te experimenteren!

Modetrends 2022
3x Rode loper modelooks uit Cannes. Rose Bertram in Dior make-up. Photo courtesy of Dior

Het Belgische model Rose Bertram was voor de première ‘Three Thousand Years of Longing’ van George Miller opgemaakt door Dior. Haar make-up look is opvallend natuurlijk en zonnig dankzij de oranjerode oogschaduw (Palette 5 Couleurs Couture : 869 Red Tartan). Over de lippen ligt een zachtroze gloss (Dior Addict Lip Glow Oil: 001 Pink). De blush – weer helemaal een trend – is laag op de koontjes aangebracht, zoals we dat tegenwoordig doen. Dit is een fantastische zomer maquillage om je door te laten inspireren.

Modetrends 2022
3x Rode loper modelooks uit Cannes. Joanna Kulig in Dior. Photo courtesy of Dior

Als laatste signaleren we je de total white outfit van de Poolse actrice Joanna Kulig, bekend van ‘Cold War’. Joanna draagt een witte katoenen blouse en een wit zijden broekpak van Dior. Het is dus niet alleen couture jurken geblazen op de rode lopers in Cannes. Deze look laat zien dat je ook in een broekpak ultrachic voor de dag kunt komen. Dus heb je een feestelijke gelegenheid – afstuderen, een bruiloft -, denk dan ook eens in die richting.

Bekijk de foto’s maar eens en doe ideeën voor jouw eigen modelook op.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE