Trendystyle.net | Fashion trends | Model Rina Fukushi in 30 seconden

Model Rina Fukushi in 30 seconden

Backstage bij de Fashion Weeks is het speuren naar nieuwe en interessante gezichten. Natuurlijk kijken …

Backstage bij de Fashion Weeks is het speuren naar nieuwe en interessante gezichten. Natuurlijk kijken we altijd uit naar Nederlandse toppers. Marjan Jonkman bijvoorbeeld is één van onze favorieten omdat ze zo lekker fel kan kijken en karakter toont.

Maar vaak ook is het moeilijk om in de cast interessante gezichten te ontdekken. Veel modellen houden zich afzijdig en het lijkt wel of ze helemaal geen plezier in hun job hebben. Natuurlijk is al die aandacht soms best zwaar, maar als je bedenkt dat modellen soms maar een paar seizoenen ‘meegaan’, dan kun je er toch maar beter het maximale uitslepen, zouden wij zo denken.

De Japanse Rina Fukushi lijkt zich dat wel te beseffen. Dit model zit enorm in de lift. Ze loopt deze Fashion Weeks voor de grootste modehuizen. En dat vinden we eigenlijk niet verwonderlijk. Ze is bloedmooi en straalt ongelooflijk veel positieve energie uit.

Rina poseerde voor onze foto- en videocamera en deed dat op een fantastische manier. In de weinige minuten voor het begin van de show lukte het ons een modellenvideo van haar te maken. Het begon allemaal met de vraag of ze ons haar nagellak kon laten zien (onderdeel van de beauty shots die we backstage gewoonlijk maken). Dat was voor haar het startsein…

Geniet van de video en foto’s van Rina Fukushi. En onthoud haar naam want je gaat nog veel van haar horen.

Rina Fukushi
Rina Fukushi backstage bij Au Jour Le Jour herfst winter 2017 2018
Rina Fukushi
Rina Fukushi backstage bij Au Jour Le Jour herfst winter 2017 2018
Rina Fukushi
Rina Fukushi backstage bij Au Jour Le Jour herfst winter 2017 2018
Rina Fukushi
Rina Fukushi backstage bij Au Jour Le Jour herfst winter 2017 2018

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE