Trendystyle.net | Fashion trends | Modetrends lente zomer 2022 | Mode, juwelen, folklore en dans op het zomerse Capri

Mode, juwelen, folklore en dans op het zomerse Capri

Een zwoele zomeravond op Capri, op het beroemde dorpsplein klinkt muziek en wordt gedanst. De Italiaanse ontwerpster Luisa Beccaria viert de zomer en haar nieuwe capsule collectie.

Zomermode 2022
Luisa Beccaria op Capri. De ontwerpster met haar dochter. Photo courtesy of Luisa Beccaria

Kunst, architectuur, design, mode, juwelen, natuur, folkore. Alles is met elkaar verbonden. Alles draait om schoonheid. Van al deze dingen worden we blij. Een reden om ze te vieren. Dat moet ook de Italiaanse ontwerpster Luisa Beccaria gedacht hebben toen de exclusieve Nomad beurs op Capri neerstreek.

Zomermode 2022
Luisa Beccaria op Capri. Photo courtesy of Luisa Beccaria

De Nomad beurs die een dialoog, uitwisseling van ideeën, over kunst, architectuur en design op gang wil brengen – en dat op de mooiste plekjes ter aarde -, werd van 6 tot 10 juli 2022 gehouden in Certosa Di San Giacomo, het schitterende veertiende-eeuwse klooster van Capri met zijn indrukwekkende kloostergalerijen en tuinen, en met uitzicht op beroemde rotsformaties, de Faraglioni, in de blauwe zee.

Zomermode 2022
Luisa Beccaria op Capri. Photo courtesy of Luisa Beccaria

Het klooster ligt op steenworp van de beroemde Piazzetta, het plein van Capri, waar de boetiek van Luisa Beccaria gevestigd is. Het lag voor Luisa Beccaria voor de hand om ter gelegenheid van de Nomad een feestje te bouwen. Wie afgelopen weekend toevallig op dat pleintje kwam, zal daar de muzen van Luisa Beccaria, uitgedost in hun mooiste jurken, hebben zien dansen op folkloristische muziek temidden van karretjes met limonade en bloemenslingers.

Zomermode 2022
Luisa Beccaria op Capri. Photo courtesy of Luisa Beccaria

De romantische bloemenjurken en gebloemde hoeden van Luisa Beccaria, de koningin van de romantische mode, completeerden het idyllische plaatje. Zilverkleurige pailletten schitterenden in de schemering.

Zomermode 2022
Luisa Beccaria op Capri. Photo courtesy of Luisa Beccaria

Tijdens dit zomerfeest werd ook de nieuwe juwelencollectie gepresenteerd die Luisa Beccaria samen met de jonge juwelenontwerpster Madina Visconit heeft ontworpen. Liefde voor de natuur en een persoonlijke benadering tot de wereld van de luxe verbinden de beide ontwerpsters. En hun liefde voor mooie dingen natuurlijk.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE