Trendystyle.net | Fashion trends | 8 Mode items en accessoires om in de uitverkoop te kopen. Dit blijven we zomer 2019 dragen!

8 Mode items en accessoires om in de uitverkoop te kopen. Dit blijven we zomer 2019 dragen!

Kopen in de uitverkoop? Ga voor die kledingstukken en mode accessoires waar je ook in het nieuwe mode seizoen een goed figuur mee slaat. Deze dingen zijn voorlopig nog up-to-date.

8 Mode items en accessoires om in de uitverkoop te kopen
8 Mode items en accessoires om in de uitverkoop te kopen. Vooruitlopen op de mode voor lente zomer 2019. Fashion Show: Ermanno Scervino lente zomer 2019

De mode is constant in ontwikkeling. Het is een voortdurend proces. Uit het een komt het ander voort. Het is dus niet zo dat we elk seizoen weer met compleet nieuwe trends worden geconfronteerd. Er zijn altijd wel trends die we van het vorig seizoen meenemen. Het is leuk om juist die trends te kennen als het uitverkoop is omdat je dan kunt speuren naar dingetjes die ook het komende seizoen nog in de mode zijn.

Hieronder vind je 8 mode en accessoire trends die we meenemen naar lente en zomer 2019. Kijk maar eens of je iets dergelijks in de uitverkoop tegenkomt!

1. De lange ruitenjas (en ruitenpakken)

Ruiten zijn deze winter al ontzettend in de mode en we blijven ze in het voorjaar en de zomer van 2019 zien. Vooral lange ruitenjassen zijn heel populair.

2. Zilverkleurige jurkjes

Misschien heb je op dit moment meer dan genoeg van feestjurkjes en zilverpailletten maar het kan zomaar zijn dat jouw favoriete zomerjurkjes zich tussen de restanten feestkleding van vorig jaar bevindt! Zilverkleurige jurkjes gaan we ook deze zomer dragen. Goud mag overigens ook nog steeds. Kijk ook eens bij de glittertopjes! Supercool op een spijkerbroek of shorts voor de lente en zomer!

8 Mode items en accessoires om in de uitverkoop te kopen
8 Mode items en accessoires om in de uitverkoop te kopen. Vooruitlopen op de mode voor lente zomer 2019. Fashion Show: Elisabetta Franchi lente zomer 2019

3. Heuptassen

Die heuptasjes die we al een paar seizoenen dragen, blijven meedoen. Het komende seizoen gaan we ze in allerlei vormen en uitvoeringen zien maar die van deze winter kunnen nog steeds.

Zie: Tassentrends herfst winter 2018 2019. Lang leve de heuptas

8 Mode items en accessoires om in de uitverkoop te kopen
8 Mode items en accessoires om in de uitverkoop te kopen. Vooruitlopen op de mode voor lente zomer 2019. Fashion Show: Antonio Marras lente zomer 2019

4. Oranje!

Alles wat oranje is, zou – als je een trendhunter bent tenminste – je aandacht moeten trekken. Want oranje is dé kleur voor het jaar 2019. Kopen dus!

Zie: De modekleuren voor lente zomer 2019

8 Mode items en accessoires om in de uitverkoop te kopen
8 Mode items en accessoires om in de uitverkoop te kopen. Vooruitlopen op de mode voor lente zomer 2019. Fashion Show: Blumarine lente zomer 2019

5. Sportswear items

De mode blijft casual en sportswear invloeden vertonen dus loop die joggingbroeken, sweaters, hoodies en sneakers in de uitverkoop niet zomaar voorbij.

6. Plissé rokken

Plissé rokken blijven ons achtervolgen. Fendi bijvoorbeeld stuurde ook voor lente en zomer 2019 weer zwierige exemplaren de catwalk op. Ze werden met mooi bewerkte jasjes gedragen. Misschien kun je er al iets mee!

8 Mode items en accessoires om in de uitverkoop te kopen. Vooruitlopen op de mode voor lente zomer 2019. Fashion Show: Fendi lente zomer 2019

7. Kleurrijke fantasieën

Bloemenfantasieën, grafische prints en kleurrijke versies van dierenprints… we kunnen er geen afscheid van nemen. Ook in lente en zomer 2019 laven we ons eraan, en combineren we ze met elkaar. Voor wat betreft de dierenprints raden we je aan om de standaard luipaardprintjes te laten voor wat ze zijn, en vooral uit te kijken naar wat originelere versies. Een topper wordt voor lente zomer 2019 wordt de grijswitte slangenprint!

8 Mode items en accessoires om in de uitverkoop te kopen
8 Mode items en accessoires om in de uitverkoop te kopen. Vooruitlopen op de mode voor lente zomer 2019. Fashion Show: Philosophy di Lorenzo Serafini

8. Wijde broeken

De afgelopen winter zagen we al volop wijde broeken en ook in het nieuwe seizoen zijn de broeken weer heerlijk wijd. Sla nu alvast je slag! Gelijk dragen natuurlijk!

8 Mode items en accessoires om in de uitverkoop te kopen
8 Mode items en accessoires om in de uitverkoop te kopen. Vooruitlopen op de mode voor lente zomer 2019. Fashion Show: Ermanno Scervino lente zomer 2019

Succes ermee en veel plezier met het koopjesjagen!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE