Trendystyle.net | Milan Fashion Week zomer 2013 (dag 1): Gucci & Charlotte Casiraghi

Milan Fashion Week zomer 2013 (dag 1): Gucci & Charlotte Casiraghi

De eerste dag van de Milan Fashion Week zit erop! De show van Gucci was …

De eerste dag van de Milan Fashion Week zit erop! De show van Gucci was het hoogtepunt met Charlotte Casiraghi als eregast. Gelukkig scheen tegen die tijd de zon (de dag begon hier heel troosteloos met regen). De modeweek werd geopend door 1a Classe Alviero Martini (de roze jurk!), bekend van de tassen met landkaarten. De eerste vijf foto’s zijn genomen tijdens en rond de Gucci show. Charlotte Casiraghi werd begeleid door een tiental bodyguards maar het is me gelukt om een glimp van haar op te vangen. Eén van de mooiste modecollecties van vandaag was die van Alberta Ferretti waarin onder meer Nederlands model Bette Franke (zie de ‘face to face’ foto) meeliep. De finale exit met wit-blauwe jurken is van N21, daaronder een badpak van Kristina Ti en als laatste een outfit van Elena Mirò, plus-size collectie. Het was een drukke dag en morgenochtend vroeg begint de tweede modedag met Max Mara. Een fijne avond! En als je commentaar wilt leveren op deze foto’s dan hoor ik het graag!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE