Trendystyle.net | The Blonde Potato | Milan Fashion Week van start!

Milan Fashion Week van start!

Gisteren is de Milan Fashion Week  van start gegaan. Op de catwalks de herencollecties voor …

Charlotte Mesman tijdens de Milan Fashion Week
Charlotte Mesman tijdens de Milan Fashion Week
Charlotte Mesman tijdens de Milan Fashion Week
Charlotte Mesman tijdens de Milan Fashion Week
Charlotte Mesman tijdens de Milan Fashion Week

Gisteren is de Milan Fashion Week  van start gegaan. Op de catwalks de herencollecties voor 2012 2013! De eerste show is altijd als de eerste schooldag. Ik moet er even inkomen. Het is bovendien erg koud (temperaturen liggen rond de nul) maar gelukkig schijnt de zon.

Tijdens de shows weet ik eigenlijk nooit echt goed wat ik aanmoet. Het liefst zou ik in een superfashion outfit met hoge hakken gaan, maar dat houd ik de hele dag niet vol. Ik  moet goed kunnen lopen en verder kun je je jas tijdens de shows nooit ergens kwijt dus ik moet me zo kleden dat ik er binnen en buiten mee uit de voeten kan.

Op deze foto’s zie je mij op weg naar de eerste show. Ik koos uiteindelijk voor mijn Pieces leggings, laarsjes van Max&Co. en een imitatie bontjasje van Kookai (dat heerlijk warm is). Backstage bij Corneliani liep ik direct Nederlands topmodel Janice Fronimakis tegen het lijf die ik gelijk heb geïnterviewd. De kop was eraf! Bij Ermenegildo Zegna fotografeerde ik ook wat streetstyle. Verder zag ik gisteren de shows Costume National Homme, Dolce&Gabbana, Frankie Morello, Burburry en John Varvatos. In mijn posts hierna meer daarover!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE