Trendystyle.net | Milan Fashion Week: me at work!

Milan Fashion Week: me at work!

Me at work! Het zijn enorm drukke en enerverende dagen met heel veel indrukken. Alles …

Me at work! Het zijn enorm drukke en enerverende dagen met heel veel indrukken. Alles moet snel en het is de hele tijd rennen en vliegen. Interviews backstage, backstage, frontstage en streetstyle fotograferen. Het is niet gemakkelijk om er tijdens de Fashion Week om door een ringetje te halen uit te zien. Maar hier dan toch wat toonbare foto’s :-) Op de eerste foto zie je mij helemaal links backstage bij Anteprima. Op de tweede foto interview ik hairstylist Marco Iafrate van TiGi backstage bij Antonio Marras en op de derde foto wacht ik op de bus van de Kamer van de Mode om naar de volgende show te gaan.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE