Trendystyle.net | Milan Fashion Week (dag 4): op de thee bij Antonio Marras

Milan Fashion Week (dag 4): op de thee bij Antonio Marras

De dagen snellen voorbij. Dag 4 zit er wat mij betreft op. Vanavond zijn er …

De dagen snellen voorbij. Dag 4 zit er wat mij betreft op. Vanavond zijn er nog wat shows met party maar ik houd het voor gezien! Hoogtepunt van deze dag was de show van Antonio Marras (ik heb de uitnodiging voor deze show al een paar dagen geleden gepubliceerd). Het thema was: meisje uit de voorstad te gast bij een Engelse bruiloft. Ze is een beetje gek (Marras citeerde in het interview met de bekende fashion editor Suzy Menkes de film ‘Girls Interrupted’). Van voren ziet ze ernorm glamourachtig uit maar van achteren is haar kleding heel simpel. De entourage was (natuurlijk) die van een bruiloft. De genodigden zaten aan ronde tafeltjes met sierlijke taartjes en er werd thee geschonken. De collectie was in ‘gekke kleuren’ (zoals Marras zei): geel, roze, muntgroen. De creaties (van voren althans) waren rijkelijk bewerkt en hadden fleurige prints. Andere shows van vandaag waren (in volgorde van de foto’s) Pin Up Stars (beachwear), Genny, Cividini en Frankie Morello. Zien jullie er iets moois tussen?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE