Trendystyle.net | Milan Fashion Week (dag 5): nog meer bikini's!

Milan Fashion Week (dag 5): nog meer bikini's!

Ha! Had ik me gisteren in de showkalender vergist. Roberto Cavalli is pas morgen. Gelukkig …

Ha! Had ik me gisteren in de showkalender vergist. Roberto Cavalli is pas morgen. Gelukkig kwam ik er op tijd achter. De dag begon vandaag met maar liefst vijf beachwear shows. Vooral de fotografen stelden al het vrouwelijk schoon zeer op prijs. Ze schreeuwden complimenten naar de modellen op de catwalk en zongen luidkeels met ‘Imagine’ van John Lennon mee. Het was een jolig sfeertje. Bij Laura Biagiotti zag ik daarna veel wit en felle kleuren. De modellen hadden opvallende kapsels met twee paardenstaarten boven elkaar. Backstage bij Byblos hing een goede sfeer. Het was niet al te druk en de sfeer was relaxed. De doorzichtige jurk (ook van achteren) die de show sloot, ontving luid applaus. De komende uren zit ik aan mijn computer gekluisterd om al het fotomateriaal te verwerken. Morgenochtend begint de dag erg vroeg met de show van Dsquared2 (de happening van deze Italiaanse modeweek) en – dan toch! – Roberto Cavalli. Tot morgen!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE