Trendystyle.net | Milan Fashion Week zomer 2013 (dag 3): bikini's & lingerie!

Milan Fashion Week zomer 2013 (dag 3): bikini's & lingerie!

Gisterenavond was ik zo laat klaar met alle shows en het uitzoeken van de foto’s …

Gisterenavond was ik zo laat klaar met alle shows en het uitzoeken van de foto’s van die dag dat ik er niet aan toe ben gekomen om ook maar iets te publiceren. Dus daarom vanmorgen in alle haast even een flash van gisteren. Het is nu 8 uur en zo direct ga ik van start met backstage interviews bij Frankie Morello. Maar terug naar gisteren. Eindelijk bikini’s op de catwalk. Dat hoort toch echt wel bij de zomer! Op de eerste foto’s een paar creaties van Miss Bikini. Ik vond de collectie erg mooi! Vrolijk en sexy. Heel anders was de collectie van La Perla. Geraffineerd en elegant. Blumarine kwam met veel kleur. Zie de foto’s onder die van La Perla. Daaronder twee foto’s van Sportmax. Iceberg kwam met het aparte bloemen/behang patroon en C’N’C Costume National deed zoals gewoonlijk veel zwart leer. Bij Aigner ging het natuurlijk om de tassen en de look bij Gabriele Colangelo was wel heel speciaal met van die zwarte wenkbrauwen en een brede middenscheiding. Het blonde model op de foto is Nederlands topmodel Melissa Tammerijn! Ik ga nu snel weer aan de slag. Een fijne zaterdag toegewenst!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE