Trendystyle.net | Milan Fashion Week (dag 6): Gianfranco Ferrè. Valt het doek?

Milan Fashion Week (dag 6): Gianfranco Ferrè. Valt het doek?

Het modehuis Gianfranco Ferré is afgelopen voorjaar verkocht aan een Arabische zakenman. De Ferré-show van …

Het modehuis Gianfranco Ferré is afgelopen voorjaar verkocht aan een Arabische zakenman. De Ferré-show van vandaag zou wel eens de laatste show van dit modehuis in Milaan kunnen zijn geweest. Er gaan geruchten dat Ferré voortaan in Dubai zal showen. Het was een nostalgische maar waardige afsluiting van de Milan Fashion Week. De collectie was chique en grafisch, helemaal in lijn met de stijl van de wijlen ontwerper. De hele collectie was in zwart en wit. De jurkjes in kleur (met zwarte achterkant) aan het einde van de show waren een verrasing. Opvallend in deze show was ook het kapsel van de modellen. Dit soort strakke kapsels met paardenstaart en scherpe scheidingen worden dé trend voor volgend jaar zomer. Met deze show is ook mijn modeweek in Milaan ten einde. Ik ga me nu voorbereiden op de Paris Fashion Week. Die begint morgen maar ik neem even een break van twee dagen en begin donderdag in de Franse hoofdstad. Natuurlijk blijf ik jullie berichten!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE