Trendystyle.net | Milan Fashion Week (dag 6): Dsquared2. High impact show!

Milan Fashion Week (dag 6): Dsquared2. High impact show!

Vanmorgen regende het hier in Milaan. Het was zo’n grijzige, natte maandagmorgen. Om acht uur …

Vanmorgen regende het hier in Milaan. Het was zo’n grijzige, natte maandagmorgen. Om acht uur was ik al backstage bij Dsquared2. Het is een show waar je echt naar uit kunt kijken. Mooie decors, mooie modellen, goede muziek én meestal ook heel draagbare collecties. Vandaag stelde de show me echter een beetje teleur. Backstage was het overvol en het was moeilijk fotograferen. De show zelf was, zoals altijd, spectaculair maar de collectie vond ik wat minder. Natuuurlijk zag het er allemaal fantastisch uit met van die grote schakelkettingen. De modellen zelf vonden de look helemaal te gek. Maar wat blijft er over als je de accessoires weg denkt? In ieder geval leverde het wel een aantal mooie plaatjes op. Wat vinden jullie ervan? Draagbaar of niet? Inspirerend? P.S. Het model met de wijd uitstaande, pompeuze jurk is één van de vele topmodellen die Nederland op dit moment heeft: Bette Franke.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE